Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Najbolji gaming prijedlozi za Noć vještica

Imate li vi kakav dobar prijedlog?

Foto: YouTube

Bundeve, vještice, vampiri, zombiji, duhovi i sveopća jeza. Sve te simpatične stvari i pojave su simboli koje povezujemo s danom koji se naziva Noć vještica. Zašto ne biste prigodno zaigrali neke od dobro poznatih naslova?

Resident Evil 7

Foto: YouTube

Resident Evil 7 kao posljednji nastavak kultnog horor serijala je nešto bez čega jezive gaming liste ne treba ni slagati. Napetost i paranoja nikad nisu bile vjernije. Zašto? Iz jednostavnog razloga što kamera iz prvog lica stvar čini puno osobnijom. Zamislite tek kako je kad se igra u virtualnoj stvarnost. Brr…

Alien: Isolation

Foto: YouTube

Alien: Isolation je igra koja savršeno prenosi atmosferu filmske uspješnice iz davne 1979. Znate već koje. Aliena se ne može ubiti. Većina igre zato ima zadaću stvaranja što veće udaljenosti između njega i vas. Puno sreće s tim.

Five Nights at Freddy’s


Five Nights at Freddy’s je horor avantura novije generacije u kojoj ste zaštitar u ukletoj pizzeriji. Bježanje od poludjelih lutaka i puno iznenađujućih zastrašivanja. Ili samo pokušaja zastrašivanja? Možda ste vi upravo tip za ovakvu igru na Noć vještica?

Silent Hill 4


Silent Hill 4, iako nije dobar kao bratska mu dvojka, svejedno predstavlja ponajbolji đir japanskog survival horora. U igri ste na mjestu osobe u ukletom stanu, a jedini izlaz uključuje put kroz novonastale rupe u zidovima koje vas vode u… ma već i sami pogađate kamo.

Alan Wake


Alan Wake se čini pomalo bezazlenim pokraj nekih ranijih prijedloga, no i dalje nije igrica za ljude nježnijih živaca. Triler je to u kojem spisatelj ide u borbu protiv mračne sile koja zaposjeda mali grad. Alan Wake je kultnjak u survival horor žanru kojeg ne bi valjalo izostaviti.

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Dobra vijest je da možemo očekivati Resident Evil: Village za Sony PlayStation 5 u 2021. godini.

Gaming

Capcom bi do kraja travnja 2021. trebao lansirati 13 proizvoda, odnosno igara koje svrstava “pod 13 različitih artikala”.

Gaming

S obzirom na to da se u ovom trenutku koronavirus širi i kod nas, neki će, a moguće i svi neko vrijeme provesti kod...

Gaming

Kao i prethodnih godina, Valve je objavio svoje službene ljestvice najistaknutijih igara u 2019. godini. Popis igara nazvan je “Best of 2019.”, a podijeljen...

Oglašavanje