Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Nakon savitljivog mobitela donose i laptop na presavijanje

Samsung, a tko drugi?

Samsung nam donosi laptop sa zaslonom na presavijanje.

Savitljivi preklopni zasloni su očigledno najveći aktualni trend ovog južnokorejskog diva. Pogotovo ako se podsjetimo priče s pametnim telefonom.

Ne samo pametni telefoni

Kao što već svi vjerojatno znaju, iduće godine bi se na tržištu trebalo pojaviti još nešto zanimljivo i savitljivo. Naime, to je Samsungov preklopni pametni telefon sa savitljivim zaslonom. Telefon je to kojeg će se u zatvorenom obliku upotrebljavati poput svakog klasičnog telefona, a dok će otklopljen služiti kao – tablet.

Međutim, najnovija informacija koju je potvrdio i Samsungov potpredsjednik marketinga za PC računala, Lee Min-Cheol, potvrđuje šuškanja i špekulacije. On je potvrdio kako je u planovima ove južnokorejske kompanije i ambiciozan projekt na kojem surađuje s partnerima. Laptop sa savitljivim zaslonom.

Foto: Samsung

“Surađujemo s proizvođačima zaslona na razvoju posebnog laptopa sa savitljivim zaslonima. Tim laptopima planirano presavijanje neće biti jedina značajka, nego će se stvoriti nova vrijednost i produbiti korisničko iskustvo”, bio je tajanstven oko detalja Min-Cheol.

U ovom trenu još nije poznato kada bismo nove Samsungove laptope mogli vidjeti na tržištu. Ipak, za očekivati je da će naredne godine na nekom od prestižnih tehnoloških događanja predstaviti i prve prototipe. Možda to učine na svom Unpacked događanju uz lansiranje preklopnog telefona.

Svi sa zanimanjem čekaju kakvu korist će korisnicima donijeti obećani laptop sa savitljivim zaslonom, jer nije da je medijima baš pružena čista predodžba o tome na koji način će to, kako kažu, “pružiti novo iskustvo”. Možda je u pitanju samo kitnjast govor u promotivne svrhe, no svakako zvuči zanimljivo.

https://www.youtube.com/watch?v=3R75cyp9dMs

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Biznis

Korisnici će dobivati Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koji izvrše karticom pomoću Samsung Pay-a

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Akcije

Internet trgovina TIA mobiteli nudi svojim kupcima mogućnost kupovine posebno odabranih proizvoda po sniženim cijenama, uz besplatnu dostavu. Ponuda je osmišljena s ciljem pomoći...

Hi-tech

Sve veći broj zaposlenih širom svijeta radi od kuće u okviru mjera za usporavanje širenja koronavirusa, što je potaknulo potražnju za laptopima i perifernom...

Oglašavanje