Geek Stuff

Navali narode: Gearbest rasprodaje višak od Crnog petka

Postajemo emocionalno vezani uz kineske web-trgovine. Ne samo što povremeno (Crni petak, Dan samaca i slično) nude proizvode po suludo niskim cijenama (ok, moraš imati i sreće pa kupiti na vrijeme), nego takve akcije znaju produžiti i tjednima potom, a sve kako bi se riješili nagomilane robe.

Takav se scenarij dogodio poznatoj trgovini Gearbest, kojoj je, rekordnoj prodaji ove godine unatoč, na lageru ostalo poprilično elektroničkih gadgeta i sad ih se želi riješiti.

Prednjače proizvodi tvrtke Xiaomi, pa ćete tako u ponudi naći slušalice, kamere, VR naočale te ono što se nama najviše svidjelo – prijenosna USB LED svjetiljka. Pomalo neobičan, no vrlo koristan gadget s kvalitetnom OSRAM-ovom LED-icom, prilagodbom intenziteta svjetla i fleksibilnim tijelom. Cijena svjetiljke je nešto više od 3 dolara (po današnjem tečaju oko burek i pol).

vr-naocale

Tu je i nekoliko setova za virtualnu stvarnost (VR naočale), a cijena im varira od 14 do 29 dolara. Njih možete upariti sa svojim pametnim telefonima i na miru gledati kakav video, pod uvjetom da je telefon kompatibilan s ovom tehnologijom.

Gejmeri će također doći na svoje ukoliko su strgali kontroler – ovdje ih ima kudikamo povoljnijih no što se nudi u našim trgovinama, a najjeftiniji među njima košta tek 8,85 dolara.

U svakom slučaju, pogledajte što je to sve Gearbestu ostalo u skladištu; možda nađete nešto za sebe.

Komentiraj

Odgovori

Vrh