Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

NBA bežične slušalice Syllable G700 by Allen Iverson

Syllable G700 kutija

Syllable G700 kutija

Ako pratite košarku prvenstveno NBA onda ste zicer čuli za NBA legendu Allen Iverson. On je inače poznat po tome da voli puno vremena provesti slušajući glazbu. S obzirom da mnoge slušalice imaju lošiju kvalitetu zvuka i ugrađenu slabiju bateriju, teško je odabrati prave bežične slušalice. Također imam kupon za vas koji dodatno snizuje konačnu cijenu.

Baš iz tog razloga tvrtka Syllable je u suradnji s njim proizvela bežične slušalice s kodnom oznakom G700. Koje u svakom pogledu ispunjavaju sve njegove želje.

Syllable G700 bežične slušalice kutija sa strane

Syllable G700 dodaci

Bežične slušalice Syllable G700 za komunikaciju koristi Bluetooth 4.0 s EDR-om. EDR tehnologija odnosno Enhanced Data Rate vam omogućuje prijenos podataka do 3 Mbit/s. Na taj način možete bezbrižno slušati glazbu i na većim udaljenostima.

bežične slušalice plave

Od utora posjeduje microUSB i 3.5mm utor. USB utor služi za punjenje baterije dok 3.5mm utor služi za spajanje slušalica žično ako nemate želje ih koristiti bežično. Imaju ugrađenu bateriju koja omogućava do 12 sati korištenja što je doista za svaku pohvalu.

Syllable G700 bežične slušalice

Kod odabira slušalica postoji tri moguća modela, plavi, zlatni i crveni. Dimenzije bežičnih slušalica su 21 x 17.5 x 6 cm i težina iznos svega 0.280 kg. Kao što možete vidjeti slušalice su vrlo lagane pa ih možete sa sobom ponijeti bilo gdje i neće vam smetati.

Syllable G700 bežične slušalice tipke

Prednosti bežičnih slušalica Syllable G700

  1. 1.Ekskluzivno napravljene za NBA zvijezdu Allen Iverson
  2. Vrhunska kvaliteta zvuka s snažnim basom zahvaljujući ugrađenoj velikoj zavojnici.
  3. Brzo povezivanje putem Bluetootha s obzirom da slušalice imaju ugrađen i NFC. Pa je dovoljan dodir s vašim pametnim telefonom da bi uspostavili vezu.
  4. Ugrađena snažna baterija koja pruža autonomiju do 12 sati korištenja

Kao što možete vidjeti bežične slušalice Syllable G700 su po mojem osobnom mišljenju odličan odabir iz nekoliko bitnih razloga pa ako ste u potrazi za takvom periferijom svakako razmislite o kupovini navedenih. Inače redovita cijena iznosi 99.57$ ali sam za vas također pripremio kupon: G700JY gdje korištenjem kupona cijena pada na 82.99$. Koristeći kupon ove bežične slušalice možete kupiti u ovom online dućanu.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje