Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

NBA planira napraviti turnir za svoje zvijezde u video igri NBA 2K

NBA već ima službenu e-sports ligu, ali zbog prekida pravog natjecanja uslijed pandemije koronavirusa, planirano je organiziranje turnira u igri NBA 2K u kojem bi sudjelovale prave zvijezde.

Izvori iz najbolje lige svijeta su za Yahoo Sports rekli da će biti organiziran turnir koji će početi u petak te trajati deset dana. Sudjelovat će 16 NBA zvijezda, a sve će prenositi ESPN.

S obzirom na to da sporta trenutno gotovo i da nema u svijetu, televizijske mreže očajno pokušavaju ponuditi sadržaj uživo, a i “zaposliti” sportaše. Dosad je NASCAR napravio najveći korak naprijed uvođenjem e-sport natjecanja koje se prenosi na Foxu, a sada NBA navodno želi slijediti taj primjer. Fox je prenosio i Madden turnir proteklog vikenda.

Špekulira se da će na turniru sudjelovati Demarcus Cousins koji se u protekle dvije sezone nije naigrao zbog povreda, ali informacija o ostalim imenima zasad nema. Igrači poput Giannisa Antetokounmpa, Paula Georgea, LeBrona Jamesa i Anthonyja Davisa su ranije bili na coverima NBA igara pa bi ih možda mogli vidjeti i na spomenutom turniru.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Amazon će pokrenuti službeni TwitchSports kanal i posebnu kategoriju namijenjenu tradicionalnim sportovima.

Gaming

Riječ je o igri naziva EndeavorRX koju je razvio Akili Interactive.

Gaming

Osim što obožava igrati igrice, baka gamerica je i veliki kolekcionar konzola za igranje

Gaming

Call of Duty: Mobile je velikom brzinom došao do mjesta jedne od najpopularnijih igara na svijetu, a uskoro će dobiti i svoj prvi natjecateljski...

Oglašavanje