Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Nema dogovora između Samsunga i Applea

Choi Gee-sung, Tim Cook

Choi Gee-sung, Tim Cook
Dvodnevni sastanak u San Franciscu između čelnika Samsunga Choi Gee-Sunga i Tima Cooka , čelnika Applea, završio je bez mirnog rješenja u vezi sudskih sporova oko povrjede patenata.

Choi Gee-Sung napustio je Seoul u nedjelju u pratnji šefa Odjela za mobilne uređaje Shin Jong-kyuna te se uputio u Sjedinjene Američke Države na sastanak s izvršnim direktorom Applea, a sve prema nalogu Kalifornijskog suda za sjeverno područje.

Prema pisanju Korea Timesa, niti jedna strana nije odstupala od svojeg početnog stava, a unatoč želji obaju strana da se izbjegne dugotrajan i skup spor, ni nakon dva dana pregovora dogovor nije postignut. Ključ neslaganja leži u uvjerenju Samsunga da Apple mora platiti odštetu za korištenje njihove tehnologije bežičnog prijenosa. Apple pak uvjerava da je Samsung kopirao njihove dizajne u mnogim proizvodima.

Saga o industrijskoj špijunaži nastavlja se u SAD-u na suđenju koje počinje 30. lipnja ove godine.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Biznis

Korisnici će dobivati Samsung Rewards bodove za svaku kupovinu koji izvrše karticom pomoću Samsung Pay-a

Apps & Software

Apple i Google su prošlog tjedna stavili na raspolaganje javnim zdravstvenim agencijama svoju tehnologiju za praćenje kontakata.

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Gaming

Tvrtka Valve odlučila je ukinuti podršku za macOS na svojoj platformi za virtualnu realnost. To je objavljeno na SteamVR forumu, gdje je napisao da...

Oglašavanje