Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Nema više neugodnih situacija, u dva poteza vratite poruke poslane Gmailom

Koristite li Googleov web servis za e-poštu, mogla bi vam dobro doći njegova značajka koja omogućuje otkazivanje slanja e-maila nakon što ste već stisnuli Send, prenosi Tportal.

Svi mi koji svakodnevno koristimo Gmail bar jednom smo se našli u situaciji kad smo požalili nakon što smo stisnuli tipku Send i poželjeli kako možemo vratiti e-poštu koja je otišla na krivu adresu, na desetke adresa umjesto samo jedne ili sa sadržajem kojeg ne bi tako lako odaslali da smo bolje promislili.

Iako Googleov web servis za e-mail tu značajku ima već neko vrijeme, velik broj ljudi još ne zna za nju ili ne zna kako ju može aktivirati. Pa, vrijeme je za mali podsjetnik.

Kliknite na sličicu zupčanika u gornjem desnom kutu Gmaila.

Na padajućem izborniku odaberite Settings.

Pod tabom General (na lijevoj strani, pri vrhu) kliknite na Enable Undo Send, pa potom odaberite koliko dugo ćete moći otkazati već poslanu e-poštu (između pet i 30 sekundi).

Skrolajte do dna stranice i kliknite na Save changes.

I to je to. Od sad možete opozvati slanje e-maila i tako izbjeći potencijalno neugodne situacije.

Opcija za to bit će vam ponuđena nakon što pošaljete poruku, na žutoj traci pri vrhu popisa e-poruka u Gmailu. Svakako isprobajte bar jednom prije no što vam stvarno zatreba.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Fabricius bi se s vremenom trebao poboljšati, a alat za desktop stoji na raspolaganju egiptolozima, povjesničarima i antropolozima.

Apps & Software

Google Maps nije prva aplikacija koja je počela mapiranje semafora u SAD-u, tu ideju je prvi predstavio Apple sa svojom aplikacijom Apple Maps i...

Web & IT

Gmail već neko vrijeme ima probleme koji su vezani s filterima za e-mail poruke, što omogućuje da potencijalno opasne poruke stignu u pretinac korisnika.

Apps & Software

Nova, eksperimentalna opcija u Chrome 86 verziji bit će zadužena za optimizaciju upotrebe energije, gašenjem nepotrebnih JavaScript timera i trackera.

Oglašavanje