Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

No.1 F6, pametni sat s megabaterijom pronaći ćete na Geekbuyingu za $29,99

No.1 je kineska tehnološka tvrtka čiji su proizvodi postigli velik komercijalni uspjeh, što ponajprije mogu zahvaliti vrlo pristupačnim cijenama i simpatičnom izgledu pojedinih jedinica. Osim pametnih satova, ova tvrtka proizvela je i broj pametnih narukvica, a okušali su se i u proizvodnji otpornih mobitela.

Danas predstavljamo pametni sat F6, koji je No.1 izbacio na tržište u siječnju 2018. a sada je na akcijskoj cijeni na Geekbuyingu.

Osim pridjeva pametan, F6 se može okititi i riječju otporan, jer je namijenjen za one koji preferiraju vanjske aktivnosti i kreću se po raznim terenima, pa je sat dizajniran tako da odoli prašini i udarcima. Uz to, F6 je i vodootporan, i pritom može mjeriti vaš fizički status u moru, vodi ili bazenu na dubini do 50 metara.

Ovaj sat opremljen je brojnim funkcijama standardnog pametnog sata, pa tako osim mjerenja otkucaja srca i potrošnje kalorija nudi i usluge GPS-a kako bi popratio fizičke aktivnosti svog nositelja. U postavkama se može birati između većeg broja aktivnosti, poput trčanja, bicikliranja, plivanja, badminota i još mnogo toga. Pritom je mjerenje optimizirano u skladu s podacima o efikasnosti određene aktivnosti.

Pametni sat vrlo je korisna naprava upravo iz ovih razloga, no to nije jedino što oni u pravilu mogu. Većina pametnih satova, ako ne i svi, povezivanje s mobilnim uređajem koriste i kako bi prenijeli broj funkcija s mobitela na sat pa tako na satu možete primati obavijesti o pozivima i porukama, pa čak i odgovarati na pozive. No.1 F6 ima sve to, a može poslužiti i kao okidač za kameru. Za povezivanje koristi se Bluetooth 4.0.

No.1 kao jednu od jačih stavki ovog sata ističe punjivu bateriju s kapacitetom od 350mAh koja u stand-byju podržava i do 50 dana rada, što je prilično visok standard u odnosu na pripadajući cjenovni rang.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Ovaj pametni uređaj razveselit će mališane, ali će također umiriti roditelje koji paze na svoju djecu. Pametni sat za djecu u sebi ima sve...

Gadget

Pametni satovi su pravi hit u modernom načinu života i bilo kojem tipu treninga. Uz njih je praćenje rezultata lakše no ikada, bilo da...

Gadget

Kupili smo jedan, možemo to napisati, jako povoljan pametni sat, i vrijeme je da napišemo recenziju. K2 Sport SmartWatch dolazi iz Kine, jako je...

Akcije

 U ponudi možete pronaći najnovije modele, kao i već dobro poznate klasike a na sniženju će biti do 28.1.2020. ili do isteka zaliha. Cjelokupnu...

Oglašavanje