Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Nokijina zmija se vratila

Možete ju zaigrati na Facebooku

Legendarna Nokijina zmija dolazi na Facebook i bit će dostupna svima. HMD Global donosi posve novu verziju kultne igre koja će ovaj put biti nadograđena proširenom stvarnošću. Naime, obožavatelji sada i sami mogu biti zmija koja gricka jabuku.

Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World će ovu igru približiti novim generacijama obožavatelja. Dodatno svemu, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je emitirati svoj pothvat uživo na feedu te pozvati prijatelje da vam se pridruže.

Sve funkcionira tako da novi filter Snake Mask koristi prednju kameru uređaja i reagira na gibanje lica igrača, tako im omogućava da se pretvore u lik zmije. Za to vrijeme filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Pekka Rantala, inače glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala (doma Nokije), izjavio je medijima: “Svjetski poznata Nokijina zmija je dogmizala natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kad smo najavili Zmiju na Facebook Messengeru. Dizajnirana je za novu generaciju čiji se životi odvijaju na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju s njima i dijele rezultate, što je čini razigranijom od ranije verzije. To je bio prvi put da se Nokijina zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupni kanal, a ne na uređaj te je tako privukla 121 milijun igrača diljem svijeta.

“Obožavateljima sada pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućujući im da postanu Zmija i grickaju jabuku uz filtere dostupne na Facebook kameri – ovdje kod nas, u HMD Globalu, omiljenu igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.”

Kako bi proslavio dolazak nove verzije slavne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza videa “I’m a Snake” koji je postao i viralni hit s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao novu Zmiju na Facebook kameri. Matt ponovno ima viralni hit koji je ovog puta nastao uz filter Snake Mask.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Igra bi se trebala pojaviti na Steamu 6. kolovoza.

Hi-tech

Iz Nokije su izjavili da su najveće 5G brzine prijenosa na testu dostigle 4,7 Gbps.

Gaming

Jedna od igara s najdužom povijesti, za koju se slobodno može reći da ju je igrao svatko tko je u nekom periodu svog života...

Web & IT

Ove godine velike IT firme neće objavljivati svoje prvotravanjske šale na društvenim mrežama. Prethodnih godina Nokia, Microsoft, Google i puno drugih tvrtki nasmijavale su...

Oglašavanje