Gadgeti

Nokijina zmija se vratila

Možete ju zaigrati na Facebooku

Foto: YouTube

Legendarna Nokijina zmija dolazi na Facebook i bit će dostupna svima. HMD Global donosi posve novu verziju kultne igre koja će ovaj put biti nadograđena proširenom stvarnošću. Naime, obožavatelji sada i sami mogu biti zmija koja gricka jabuku.

Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World će ovu igru približiti novim generacijama obožavatelja. Dodatno svemu, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je emitirati svoj pothvat uživo na feedu te pozvati prijatelje da vam se pridruže.

Sve funkcionira tako da novi filter Snake Mask koristi prednju kameru uređaja i reagira na gibanje lica igrača, tako im omogućava da se pretvore u lik zmije. Za to vrijeme filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Pekka Rantala, inače glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala (doma Nokije), izjavio je medijima: “Svjetski poznata Nokijina zmija je dogmizala natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kad smo najavili Zmiju na Facebook Messengeru. Dizajnirana je za novu generaciju čiji se životi odvijaju na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju s njima i dijele rezultate, što je čini razigranijom od ranije verzije. To je bio prvi put da se Nokijina zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupni kanal, a ne na uređaj te je tako privukla 121 milijun igrača diljem svijeta.

“Obožavateljima sada pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućujući im da postanu Zmija i grickaju jabuku uz filtere dostupne na Facebook kameri – ovdje kod nas, u HMD Globalu, omiljenu igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.”

Kako bi proslavio dolazak nove verzije slavne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza videa “I’m a Snake” koji je postao i viralni hit s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao novu Zmiju na Facebook kameri. Matt ponovno ima viralni hit koji je ovog puta nastao uz filter Snake Mask.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh