Slike

Nova Lara Croft objavila prve slike sa snimanja filma, fanovi odobravaju

By

on

Nakon fijaska filmskog Assassin’s Creeda teško je ponovno biti optimističan oko filmova rađenih po videoigrama. To jest – teško je sve dok nova Lara Croft ne podijeli slike sa seta sljedećeg Tomb Raider filma. Upravo to dogodilo se jučer na Twitteru Alicie Vikander koja je s fanovima podijelila prvi uvid u to kako će izgledati u ulozi ikone gaming svijeta.

Slike sa seta poklapaju se s ranijim tvrdnjama kako će Lara u novom filmu biti prikazana u drugačijem svjetlu nego u adaptacijama s Angelinom Jolie. Baš kao i u nedavnom rebootu igara, Lara će ovdje prikazivati svoju ranjivu stranu i djelovat će više kao stvarna osoba, a ne netko tko ima robota za ljubimca i vješa se po zastorima.

https://twitter.com/AliciaVikanderD/status/828650723797766144

Na slikama izgleda kao da je Lara zarobljena i ozlijeđena, što se drastično razlikuje od slike iz 90-tih gdje je Lara vrlo rijetko bila u takvim situacijama, dok se od 2013. pa nadalje stalno nalazila u raznim neprilikama.

Sudeći po reakcijama na Twitteru, fanovi su oduševljeni izgledom Alicie Vikander u ulozi Lare. Kako se vama čini nova filmska Lara? I što mislite o visokim petama na njezinim čizmama?

Izvor: HCL

Podijeli s drugima:

Autor ghost

Reci ljudima da postoji nevidljivi čovjek koji je stvorio svemir i vjerovati će ti, reci im da je boja mokra i morat će taknuti da budu sigurni!

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *