Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Nova Lara Croft objavila prve slike sa snimanja filma, fanovi odobravaju

Nakon fijaska filmskog Assassin’s Creeda teško je ponovno biti optimističan oko filmova rađenih po videoigrama. To jest – teško je sve dok nova Lara Croft ne podijeli slike sa seta sljedećeg Tomb Raider filma. Upravo to dogodilo se jučer na Twitteru Alicie Vikander koja je s fanovima podijelila prvi uvid u to kako će izgledati u ulozi ikone gaming svijeta.

Slike sa seta poklapaju se s ranijim tvrdnjama kako će Lara u novom filmu biti prikazana u drugačijem svjetlu nego u adaptacijama s Angelinom Jolie. Baš kao i u nedavnom rebootu igara, Lara će ovdje prikazivati svoju ranjivu stranu i djelovat će više kao stvarna osoba, a ne netko tko ima robota za ljubimca i vješa se po zastorima.

Na slikama izgleda kao da je Lara zarobljena i ozlijeđena, što se drastično razlikuje od slike iz 90-tih gdje je Lara vrlo rijetko bila u takvim situacijama, dok se od 2013. pa nadalje stalno nalazila u raznim neprilikama.

Sudeći po reakcijama na Twitteru, fanovi su oduševljeni izgledom Alicie Vikander u ulozi Lare. Kako se vama čini nova filmska Lara? I što mislite o visokim petama na njezinim čizmama?

Izvor: HCL

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje