Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Stigli novi popusti u Geekmaxi trgovinu – Xiaomi satovi, usisivači, romobili…

Geekmaxi je jedan od dućana koji volimo pratiti i pogledati što ima. Danas je na pregledu nekoliko proizvoda i, naravno, kuponi za popust.

Xiaomi AMAZFIT GTR 47mm – pametni sat

Za prikaz informacija ovaj sat koristi 1.39″ Retina ekran sa velikim spektrom boja. Svjetlina ekrana se automatski prilagođava okolini u kojoj se nalazi što daje bolje i čišće iskustvo gledanja. Sam sat je izrađen od kombinacije aluminija i nehrđajučeg čelika, ekran koristi Gorilla 3 pojačano staklo, a remen je od hibridne kože. Masa je 36g.

Vodootporan je sa rejtingom 5ATM, do 50m. Pošto je vodootporan može ga se koristiti sa dva moda za plivanje, bazen ili “otvorena” voda. Osim ta dva moda, nudi još deset drugih modova poput trčanja i bicikliranja itd. Broj modova za sport je 12.

Za praćenje parametara fizičke aktivnosti koristi BioTracker PPG senzor. Prati broj otkucaja srca i šalje upozorenje u slučaju da se pređe određena vrijednost. Za praćenje lokacije i rute koristi GPS, a za spajanje na smartphone koristi Bluetooth. Prikazuje vrijeme, poruke, podsjetnike, alarme, kompas itd.

Sa redovnom dnevnom upotrebom, poput praćenja rada srca, notifikacijama, GPS-om, 3 treninga, baterija traje 24 sata. U slučaju da ga koristite samo kao sat trajat će preko 50 dana. GPS praćenje i praćenje rada srca iscrpit će bateriju za 40 sati. Dostupan na skladištu u Njemačkoj.

Kupon: 9MwWtxAW

Cijena s kuponom: 134,99€

KUGOO KIRIN S2 – sklopivi električni romobil

Mini električni romobil namijenjen ekipi koja broji do 90kg. Dimenzije sklopljenog romobila su 90x42x24cm, a teži 8.78kg. Pogoni ga motor od 150W, a maksimalni udaljenost je do 15km s baterijom od 6000mAh. Kotrlja se na kotačima promjera 5.5″, a stražnje kočenje izvodi se dvostruko, ili pritiskom stopala na kočnicu ili električnom kočnicom. Maksimalna brzina je 25km/h, a da bi vožnja bila ugodna ugrađena je i prednja suspenzija. U slučaju da se uspinjete, kut uspona koji podnosi je 12 stupnjeva. Dolazi sa ugrađenim LED svjetlom sprijeda i malim digitalnim pokazivačem brzine. Dostupan iz skladišta u Poljskoj.

Kupon: wgitn6EV

Cijena s kuponom: 173,99€

Xiaomi Dreame V9 – bežični usisavač

Digitalni motor ovog usisavača vrti se 100.000 puta u jednoj minuti. Tolikom vrtnjom generira tlak usisavanja od 20.000Pa. Sustav filtracije radi sa česticama do 0.3 mikrona i uklanja 99% alergena. HEPA filtracija u pet faza je korisna i za održavanje samog usisavača pošto spriječava ulazak neželjenih čestica u motor usisavača. Baterija koja napaja uređaj je Samsungova litijska baterija, u modu energetske uštede traje 60 minuta i dovoljna je za čišćenje površine od 350 kvadratnih metara. U ponudi su nastavak za uklanjanja nametnika iz madraca, nastavak za dlake koji sadrži češalj i nastavak za uklanjanje prašine s ekrana i iz kuteva. Usisavač se prazni stiskom gumba tako da nema potrebe da dolazite u kontak sa nečistoćom. Baza za punjenje se može ugraditi u zid, a samo punjenje traje 3.5h. Dostupan je iz skladišta u Njemačkoj.

Kupon: wGsK3DNU

Cijena s kuponom: 174,99€

Xiaomi Mijia 1S – robotski usisavač

Ovaj pametni usisavač kontrolirate uz pomoć Xiaomi aplikacije, možete mu zadavati zadatke i kada niste doma, pregledati gdje je sve čistio ili napraviti raspored kada i gdje će čistiti. Koristi dvije vrste navigacije u prostoru, lasersku i vizualnu. Skenira prostor u krugu od 360 stupnjeva 5 puta u jednoj sekundi i tako stvara mapu tog prostora. Koristi 12 različitih senzora; za sudar, za zid, za vid, žiroskop, kompas, za rub poput stepeništa itd. Uz to koristi i AI prepoznavanje slike koju vidi, prepoznaje sobe po lokaciji vrata i čisti po prethodno izrađenoj mapi. Putanja kojom čisti je efikasnija za 13% od prve generacije Xiaomi Mi Robota zbog inteligentnog planiranja putanje. Tlak usisa je 2000Pa, a baterija je kapaciteta od 5200mAh. Radno vrijeme je 2.5h, a potom se samostalno vraća do baze za punjenje. Nakon punjenja automatski kreće raditi ili čeka vaše upute, ovisi o tome što mu vi zadate u aplikaciji. Dostupan u skladištu iz Njemačke.

Kupon: rXC2uVHu

Cijena s kuponom: 299,99€

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Ako ste u potrazi za novim, ili vašim prvim pametnim satom, koji može mjeriti otkucaje srca, pratiti dnevne aktivnosti i vrijeme spavanja, možda je...

Akcije

Za vruće dane koji su stigli, i što ugodniji boravak doma, koristimo priliku da predstavimo jedno inovativno rješenje iz Xiaomija. Predstavljamo Xiaomi Mijia Leshow...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Oglašavanje