Geekmaxi
Akcije

Novi popusti! Honor Band 5 i akcijska kamera ThiEye T5 Pro na Tomtopu

Ljeto u punom jeku, i više aktivnosti po prirodi stvara potrebu za zanimljivim gadgetima koje možemo koristiti u šetnji, trčanju, bicikliranju, planinarenju ili u aktivnostima povezanima s morem. Popularna internet trgovina Tomtop izdvojila je neke od nezaobilaznih gadgeta ovog ljeta te im dodijelila odlične popuste, pa bacite pogled i pogledajte o čemu se radi.

Honor Band 5

Honorova nova vodootporna pametna narukvica zove se Honor Band 5 i opremljena je velikim AMOLED zaslonom u boji. Rezolucije 240*120, a obećava i izvrsnu čitljivost i vani na direktnom udaru sunca. Nudi 8 različitih watchface dizajna. Uz pomoć ugrađenih senzora pa i optičkog pulsmetra pratit će fitness aktivnosti među kojima je i plivanje. Naime, Honor Band 5 je vodootporan do 50m dubine. Sposobna je za 24-satni nadzor otkucaja srca, a analizira i kvalitetu sna.

Zaslonu osim točnog vremena može prikazivati i vibracijama obavješćivati o dolaznim pozivima, porukama i drugim obavijestima. Dolazne pozive moguće je odbaciti i na njih odgovoriti unaprijed pripremljenim SMS porukama. Stoga, ako ste u potrazi za novom pametnom narukvicom, koja će vas držati u toku s pristiglim obavijestima na upareni pametni telefon i pratiti vaše fitness pothvate, ovaj novi Honor Band 5 po cijeni od 25.97 € bi vas mogao zanimati.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Akcijska kamera ThiEye T5 Pro

ThiEye T5 Pro 4K akcijska kamera je apsolutno najbolji izbor za ljubitelje sporta. Sadrži daljinski upravljač s aktivnim glasom, tehniku ​​stabilizacije EIS-a 6-osi, 2.0inch IPS zaslon i funkciju ispravka izobličenja. Postoji više načina snimanja, uključujući vremensko prekidanje, raspršivanje fotografija, vrijeme kašnjenja, brzo pokretanje videozapisa, snimanje usporenog videozapisa i snimanje petlje kako biste uživali u zabavnijoj zabavi. Za povezivanje telefona s fotoaparatom, možete samo skenirati QR kod, a ne unositi lozinku. Mala veličina i velika funkcija, zasigurno će vam se svidjeti.

ThiEye T5 Pro 4K akcijska kamera za vrijeme ovog popusta stoji 103.38 €.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Mijia Pro električni romobil

Sklopiv električni romobil s jačinom motora od 300 Watta, baterijom od 474 Wh te dometom od čak 45 kilometara u jednom punjenju nova je generacija Xiaomijevog električnog romobila. Bolji i jači model od prethodnika, posjeduje LED zaslon na kojem se mogu vidjeti sve osnovne karakteristike kao što su brzina, stanje baterije, način u kojem se vozite je jeste li povezani pametnim telefonom.

Cijena koju donosi internet trgovina Tomtop za ovaj artikl je $584.98.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh