Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Novo mjesto za online obrazovanje

Zainteresirani za kvalitetno informatičko obrazovanje mogu započeti s učenjem programiranja na novom mjestu na webu specijaliziranom za takvu namjenu – Dash (https://dash.generalassemb.ly/).

germ-vision

Iza navedene adrese stoji obrazovna organizacija General Assembly osnovana 2011 godine u New Yorku. Besplatni materijali, koji su ponuđeni online, trebali bi biti dovoljni da korisnici sami savladaju izradu osobnih web stranica, ili stranica namijenjenih manjim poduzećima koristeći pri tome CSS, JavaScript i HTML tehnologije.

Budući da u razvijenim zemljama postoji nedostatak programera u brojnim start-up poduzećima, Dash i slična mjesta na webu treba bi pomoći u stvaranju novih IT stručnjaka. Na primjer, istraživanje provedeno od strane Silicon Milkroundabouta pokazuje kako je samo u Velikoj Britaniji prošli mjesec ponuđeno 4753 novih radnih mjesta u takvim poduzećima.

5 komentara

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Provajder rješenja za web razvoj, Vercel, primio je 21 milijun dolara investicije za poboljšanje front-end iskustva JavaScript developera.

Web & IT

Jeste li znali da svaki deseti Amerikanac misli kako je HTML kod spolno prenosiva bolest? Donosimo vam zanimljivo istraživanje o tehnologiji, provedeno među 2,392 punoljetnih...

Web & IT

Dopustite da Vas upoznamo s Grunt-om Kada ste u pripravci velikog projekta uvijek možete koristiti neke od task-runnera da automatizirate, te ubrzate tok izvedbe....

Oglašavanje