Geekmaxi
Gaming

Novo oružje za vrhunske igrače

Za vrhunske rezultate potrebno je desetine tisuća sati mukotrpnog vježbanja, vjera u vlastite mogućnosti i malo sreće. Međutim, kada je na drugoj strani dostojan protivnik, svaka prednost je dobrodošla.

Zato je SteelSeries, svjetski lider u proizvodnji igračkih periferija, ovog tjedna na tržište izbacio miš sa senzorom posljednje generacije, koji lako nadmašuje konkurenciju u preciznosti, brzini i ergonomičnosti.

Novi miš, Sensei 10 (Sensei Ten), sa “TrueMove Pro” optičkim senzorom ima brzinu od 450 inča u sekundi (IPS), 18.000 točaka po inču (CPI), a novi senzor omogućuje odličnu stabilizaciju miša i eliminira lažno praćenje tijekom brzih poteza.

“TrueMove Pro” kombinira višegodišnje iskustvo PikArt-a u dizajniranju senzora čineći ga senzorom a najboljim performansama na bilo kojoj površini (1-to-1 tracking).

Prema riječima Sebastijana “Ceb” Debsa, jednog od najboljih svjetskih gejmera i člana OG tima, mnogo miševa je tijekom godina prošlo kroz njegove ruke, ali samo je Sensei uspio ispuniti sva njegova očekivanja.

“Sa Senseijem našao sam savršenstvo”, rekao je Debs koji posljednje dvije godine osvaja najznačajnije svjetsko natjecanje u Doti 2 „The International“, upravo koristeći Sensei miš.

Sensei 10, nasljednik je istoimenog miša kojim SteelSeries već deset godina postavlja standarde svojim oblikom i performansama.

Njegov oblik, koji mogu koristiti i ljevoruki i desnoruki igrači, pokušali su oponašati i drugi proizvođači, ali nijedan drugi miš nije uspio postignuti uspjeh originalnog Senseia, kojeg vole stotine tisuća gejmera. Sensei 10 revitalizira poznati  oblik sa potpuno novim senzorom, spremnim za vrhunska natjecanja.

Univerzalni oblik s osam tipki omogućuje igračima da veoma brzo i po potrebi mijenjaju stil držanja. Također, s pet memorijskih profila igrači mogu sačuvati svoje postavke kada miš koriste na različitim uređajima. Osim toga, prekidači projektirani da zadrže pouzdanost čak i poslije 60 milijuna klikova, kao i izrada miša od polimera vrhunskih osobina, pružit će vlasnicima novog Sensei 10 visoku kvalitetu tijekom godina korištenja.

Kako je zaključio  Brian Lu iz SteelSeriesa, inženjeri te kompanije napravili su fantastičan rezultat ostajući vjerni originalnom dizajnu, dok su istovremeno unaprijedili performanse miša u skladu sa zahtjevima modernog e-sporta i potrebama svakog igrača.

O tvrtki SteelSeries

SteelSeries je svjetski lider u proizvodnji igračkih periferija s fokusom na njihovu kvalitetu, inovacije i funkcionalnost. To je najbrže rastući brend u Sjedinjenim Američkim Državama kada je riječ i o igračkim slušalicama za PC. SteelSeries je osnovana 2001. i na tržištu napreduje inovacijama i tehnologijama koje igračima omogućuje da igraju bolje, da treniraju duže i da prevladaju izazove.

Ona je i pionir u podršci natjecateljskih igračkih turnira i e-sportu, pomaže igračima u  međusobnom povezivanju i njeguje osjećaj zajedništva i svrhe. Kompaniji pomaže i tim profesionalaca i igrača koji s velikim entuzijazmom daju doprinos u dizajniranju i izradi svake dodatne igračke komponente. Oni su istovremeno i pokretačka snaga kompanije.

Da biste saznali više o SteelSeries proizvodima i partnerima posjetite web stranicu ili na društvenim mrežama Facebook i Twitter @SteelSeries..

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh