Gadgeti

Oaxis Bento magnetski indukcijski zvučnik [Recenzija]

Oaxis Bento magnetski indukcijski zvučnik

Oaxis Bento magnetski indukcijski zvučnik

Ako volite putovati, kampirati ili se često nađete u situaciji gdje nemate pristup strujnom priključku, tada vrlo dobro znate da katkad to može biti i problem jer puno puta bi željeli npr… slušati glazbu, a za to mogućnosti nema. Tada bi svakako trebali razmisliti o kupovini prijenosnog zvučnika ali naravno ne bilo kojeg. Stoga po mojem mišljenju vrlo lijep i cjenovno prihvatljiv zvučnik bi bio Oaxis Bento.

magnetski indukcijski zvučnik

Naime riječ je o prijenosnom zvučniku čije puno ime glasi „Oaxis Bento magnetic induction audio speaker“. Kao što samo ime sugerira zvučnik koristi magnetsku indukciju za bežični prijenos zvuka. Jedino što trebate napraviti je postaviti mobitel ili neki drugi uređaj na gornju plohu zvučnika da bi zvučnik mogao reproducirati zvuk. Kao što vidite postupak je vrlo jednostavan. Također za navedeni postupak nije potrebna nikakva veza poput Bluetootha ili Wifi-a, dovoljno je postaviti željeni uređaj na zvučnik.

Oaxis Bento zvučnik

Bežični zvučnik Oaxis Bento također ima i 3.5mm utor, pa zahvaljujući tome možete ga i žično spojiti s željenim uređajem odnosno gadgetom. Tu je i microUSB utor koji služi za punjenje ugrađene baterije. Sam zvučnik je dostupan u dvije boje: crna ili bijela. Težina je oko pola kile, pa možete zaključiti da je vrlo lagan i možete ga bez problema ponijeti sa sobom gdje god želite. U nastavku pročitajte tehničke detalje.

Oaxis Bento magnetski indukcijski zvučnik mobitel

Oaxis Bento – specifikacije

Impedancija zvučnika: 4 Ohm

Raspon frekvencije: 80Hz-20kHz

S / N: 75dB

Napajanje: ugrađena baterija

Napon punjenja: DC 5V

Izlazna snaga: 3W x 2

Vrijeme punjenja: 3 sata

Autonomija baterije: 6 sati

Kapacitet baterije: 1000mAh

Redovita cijena vrlo zgodnog prijenosnog zvučnika Oaxis Bento iznosi 62.79$, a možete ga kupiti u ovom online dućanu.

Svakako pogledajte ovaj Youtube video o ovom prijenosnom zvučniku

Komentiraj

Odgovori

Vrh