Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Odlične igračke na popustu za 11.11., ako ti nećeš, ja ću kupiti!

Kao urednik ovog portala, danas poslijepodne dobio sam u zadatak napisati nešto na temu igračaka s trgovine Funyroot. Super, rekoh sebi, volim igračke pa ću skuckati nešto za 15-20 minuta. Znate li koliko pišem ovaj članak? Evo puna tri sata. Nisam ih iskoristio uzalud, eno napunio sam košaru do vrha. Samo da žena ne vidi.

Kao i svaka trgovina koja drži do sebe, Funyroot je otvorio posebnu stranicu s popustima za nadolazeći 11.11. i okitio je raznim igračkama. Prvo što će vas dočekati je nešto promo-sitnica u vidu kola sreće, pa se pokušajte ogrebati odmah u startu. Odmah pored su kuponi, čija vrijednost varira o tome koliko potrošite ili što kupite, pa ih proučite kako biste uštedjeli.

U odjeljku “Huge discount round up” nalazi se igračka na posebnoj ponudi. Svaki dan je neka druga, ja sam zatekao malenog majmunčića koji reagira na svijet oko sebe – ako ga mazite zaspat će, ako mu pošaljete poljubac uzvratit će istom mjerom i slično. Trenutno košta samo 10,99 dolara i uzeo sam ga svojoj kćeri. Sjećam se da sam ga svojedobno htio kupiti, ali me tada odbila cijena od kakvih 25-30 dolara.

>> Vidi ponudu igračaka na trgovini Funyroot

Još je puno igračaka na popustu – dinosauri, auti koji mogu voziti po zidovima i stropovima, konzole i slično – a do kupona ćete doći tako što ćete podijeliti informacije na društvenim mrežama. Kliknite, pogledajte što se nudi i podijelite sadržaj za kupone.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje