Geekmaxi
Gadgeti

Odlične slušalice po odličnoj cijeni: zaviri i vidi što smo našli

Bluetooth slušalice sve su popularniji izbor; imam dvoje takve u kući i intenzivno ih koristim. Mada se odstranjivanjem kabela dobije mnogo na fleksibilnosti, još uvijek ima puno poklonika klasičnih slušalica sa žicama, koje valja fizički spojiti s pametnim telefonom. Danas donosim baš takve slušalice, za koje se na trgovini Cafago dobije kupon L068VA, kojim se cijena spušta na samo 11,99 eura.

JBL T290 nisu zamišljene samo kao sredstvo za slušanje glazbe, nego se njima može upravljati pametnim telefonom te mogu se primati i upućivati pozivi. Ove slušalice reklamiraju se kao idealne za bavljenje sportom. Dužina kabela je 1,2 metra, a kupci mogu birati između bijele i crne boje slušalica. Vrlo su lagane, tek 17 grama.

>> Pogledaj ponudu za ove slušalice (i ne zaboravi kupon L06VA)

U paketu sa slušalicama dobije se i zaštitna vrećica te dva para zamjenskih kapica, pa će slušalice potrajati u vašem vlasništvu. Budući da su jako jeftine, ne plaćate nikakve dodatne troškove uvoza (nema carine i sličnih divota), nego samo onu cijenu koja je istaknuta na trgovini.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh