Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Web & IT

Office 2016 za Mac dobio unaprijeđenu verziju

Microsoft je izbacio novu verziju Office 2016 paketa za Mac. Nove mogućnosti ga približavaju Office-u 365 i tehnologiji oblaka i rada u oblaku.

Microsoft Word, Excel i PowerPoint sad se odlikuju mogućnošću automatskog spremanja dokumenata u oblaku – mogućnost koja može spasiti od gubitka sati i sati rada od slučajno zatvorenog prozora ili rušenja sustava.

Unaprijeđeni alat Version History prikazuje listu promjena i dopušta povratak na ranije verzije.

Tko što radi?

Word, Excel i PowerPoint sada sadrže i mogućnost pregleda dokumenta uživo kada je dijeljen. Ikone zastavica prikazuju gdje tko radi i što tipka u stvarnom vremenu, slično Google Docsima.

Svaka aplikacija je dobila svoje specifične zakrpe i unaprijeđenja. PowerPoint će naglasiti slajdove koji su se mijenjali otkad ste ih zadnji puta koristili tako da vam nitko neće moći podvaliti nešto škakljivo i našaliti se na vaš račun.

Excel ima brojne nove tablice i funkcije.

Najzanimljivije, Outlook je više integriran sa Google servisima, tako da možete raspolagati kalendarom i kontaktima unutar same Outlook aplikacije.

Office 2016 vs Office 365

Microsoft Office 2016 je zadnja verzija paketa dostupna kao konačna kupnja. Kad izađe Office 2019 korisnici 2016 paketa neće ga dobiti automatski, morat će platiti unaprjeđenje na noviji.

Office 365 je isti softver, ali plaća se mjesečnom ili godišnjom pretplatom. Nudi više prostora za online pohranu podataka preko OneDrive-a, korisničku podršku i automatske updejtove.

Korisnici Office-a 365 će dobiti sve mogućnosti Office 2019 paketa čim izađe pošto je to u sklopu pretplate.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Do kraja lipnja posao će izgubiti 50 novinara na ugovor, dok će tim stalno zaposlenih novinara ostati raditi.

Apps & Software

Solitaire je bio ukinut u Windows 8 verziji, ali ga je Microsoft vratio 2015. godine u Windows 10.

Web & IT

Maliciozni kod pretvara se u slike, kako bi deep learning algoritmi mogli brže učiti o malwareu.

Web & IT

Microsoft je objavio video resurse, kako bi pomogao programerima naučiti Python i kreirati AI aplikacije na Azure servisu.

Oglašavanje