Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Ogrebi se za kupone: imamo jeftini pametni sat i bežične slušalice

Današnja šetnja kroz trgovinu Cafago donijela je nekoliko zanimljivih kupona, koje bih podijelio s vama – šteta je propustiti dobar deal kad se naleti na njega. Ima svega i svačega, a vi vidite što je meni zapelo za oko.

Pa prvo: Xiaomi. Puna mi je kuća njihovih gadgeta i telefona, pa najtoplije preporučam sve što ima njihov znak. Ovdje sam naletio na zgodnu sitnicu koju često previđamo: auto-držač za mobitele. Izrađen je od kombinacije aluminija i plastike i čvrsto će držati mobitel dok vi vozite. I sam sam vozač i lagao bih kad bih rekao da nikad ne pričam na mobitel tijekom vožnje. O besmislenosti takvog ophođenja prema sigurnosti nema smisla raspravljati, pa zato iskoristite kupon L081PA i spustite cijenu s €14,49 na samo 8,97 eura. Pogodan je za mobitele dijagonale od 4,5 do 6 inča, što odgovara valjda svima.

Ovo gore vrijedi za vozače; ako ste suvozač ili (još bolje) sjedite na zadnjoj klupi, evo nešto i za vas: kvalitetne, moderne bežične slušalice s podrškom za posljednji Bluetooth 5.0 standard. Izvrstan su izbor za putovanja ili kad ste na otvorenom, a opremljene su i mikrofonom tako da ne služe samo za slušanje glazbe, nego i za razgovore. Svaka je slušalica opremljena baterijom kapaciteta 43 mAh, što osigurava do 5 sati glazbe u pokretu. Kutija u kojoj slušalice dolaze ima vlastitu, 380 mAh jaku bateriju, putem koje možete puniti slušalice još pet puta. Koštaju €19,99, ali ako iskoristite kupon L5429V, cijena pada na 17,49 eura.

S kuponom se može kupiti i pametni sat Q1: potrebno je tek prilikom kupovine utipkati L3336J u predviđeno polje, pa cijena pada na 18,80 eura. Ovaj će uređaj uredno prikazivati obavijesti o pozivima, porukama, podsjećati da predugo sjedite, davat će preciznu analizu kretanja i sna, pratit će potrošnju kalorija i prijeđene udaljenosti i još puno toga. Kompatibilan je sa svim operativnim sustavima iznad Androida 4.4 i iOS 8.0, pa je povezivost zadnje o čemu ćete brinuti.

I na kraju web-kamera. Puno ljudi danas koristi laptope, koji već imaju tako što na vrhu ekrana, no ako želite iole kvalitetniji prikaz, potrebno je posegnuti za punokrvnom kamerom. Baš takva košta samo 15,29 eura, uz uvjet da koristite kupon L6035C. S ugrađenim kvalitetnim mikrofonom, vaš će se glas jasno čuti i s drugog kraja prostorije, a potrebno je reći kako ima ugrađene filtere za korekciju boje, balans bijele boje kao i za korekciju slike u uvjetima niskog osvjetljenja.

Za ovako jeftine gadgete ne plaćaju se nikakve uvozne pristojbe kao što je carina i slično, pa možete bezbrižno kupovati. Ovo je, inače, samo izbor koji sam ja napravio; naći ćete ondje još oho-ho drugih gadgeta, pa pogledajte što se sve nudi.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Ako ste u potrazi za novim, ili vašim prvim pametnim satom, koji može mjeriti otkucaje srca, pratiti dnevne aktivnosti i vrijeme spavanja, možda je...

Gadget

Premijera Oppo pametnog sata najavljena je za 31. srpanj.

Akcije

Smartphone uređaji donijeli su sa sobom razne dodatke, među kojima se možda danas najviše ističu bežične slušalice, takozvane bubice. Već iz naziva (bubice) možemo...

Gaming

SteelSeries najavio dva nova seta slušalica i tri seta Arctis Pro dodataka kao službeni audio partner Cyberunk 2077 video igre. SteelSeries, lider u proizvodnji...

Oglašavanje