Geekmaxi
Geek

Ogroman popust na Xiaomi Mijia robotski čistač, dostava bez carine!

TomTop još jednom nudi Xiaomijeve robotske čistače po sniženim cijenama. Pripremite se za današnju ponudu jer uz ogroman popust dolazi i još par drugih povlastica. Za sada idemo pogledati točno o kojem se proizvodu radi. Xiaomi Mijia Roborock S50 druge generacije je mali cilindrični usisavač i čistač podova koji se sam kreće po vašoj kući i drži podove relativno čistim. Savršen je za prašinu, dlake, mrvice i bilo kakve druge male čestice koje onečišćuju vaš pod, uzrokuju alergije i pozivaju razne kukce u vaš dom.

Naravno, za razliku od običnih usisavača – Mijia radi na baterije. Srećom, za punjenje se ne trebate brinuti pošto ovaj čistač ima svoj dock koji stavite negdje na pod kraj utičnice i on sam dođe do tog mjesta kako bi se napunio. Sve to kontrolirate preko Xiaomijeve aplikacije za mobitele, uključujući i kada robot obavlja čišćenje i vrstu čišćenja koje obavlja. Pomoću trinaest senzora ovaj robot isto generira mapu vašeg stana koja mu pomaže da se orijentira kroz nju. Po pitanju čišćenja ovaj robot je i usisavač i brisač gdje brisanje podova radi sa mokrom krpom a usisavanje radi snažnim motorom sa kompresijom od 2kPa! Tapete isto čisti pojačanom snagom i sam detektira kada je na jednome. Promjena visine podova isto nije problem pošto se Mijia može popeti na podove i do 2cm visine. Ovo je vrlo svestran robotski čistač i sigurno će dobro pridonijeti čistoći vašeg doma.

I sada dolazi najbolji dio. Radi se o 60% popustu što spušta ovaj čistač sa cijene od preko 6000kn na samo 2793.86kn (ili 376.67 kao što piše na TomTop stranici). Još jedna pozitivna stvar je što se ovaj artikl šalje iz njemačkog skladišta pa zato će dostava biti brza i sigurna. U slučaju da carina poželi uzeti svoj dio kolača, TomTop će vam platiti tu cijenu tako da kada kupite ovaj proizvod, neće vas uhvatiti nikakvi dodatni troškovi putem. Akcija traje još četrnaest dana i ostalo je 532 ova čistača u skladištu, spremno za slanje.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh