Geekmaxi
Gadgeti

One Mix 2S Yoga impresivan je mini-laptop za ljude u pokretu

Kineska kompanija One-Netbook Technology predstavila je novi, jako zanimljiv uređaj, One Mix 2S Yoga. riječ je o križancu laptopa i tableta, točnije to je laptop u ultra-kompaktnom kućištu, dijagonala kojeg je samo 7 inča. A unutar toga smještena je istinska zvijer.

Procesor koji ga pokreće je Intel Core M3-8100, okružen s 8 GB radne memorije i golemih 512 GB SSD-a. Spomenuti ekran dolazi u Full HD rezoluciji (1.920×1.200 točaka) i savršen je za zadatke kojima je ovaj laptop namijenjen – poslovnim korisnicima kojima je potreban stalan pristup dokumentima i poslovnim projektima (i njihova obrada “s nogu”, naravno), ma gdje bili.

Ekran je, inače, zaštićen s Gorilla Glass 3, što je nasušna potreba. On se, naime, može rotirati za punih 360 stupnjeva u odnosu na tipkovnicu.

S ovim ćete strojem dobiti i Stylus Pen, koja dodatno olakšava rad njime. Baterija koja cijelu konfiguraciju drži na leđima ima kapacitet od 6.500 mAh, pa se dugotrajna autonomija podrazumijeva. Više detalja o ovom fantastičnom ljepotanu saznajte putem ovog linka, a kao dodatni bonus ističem operativni sustav Windows 10, koji dolazi predinstaliran na disku.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh