Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Opameti svoju kuću uz Xiaomi i niže cijene na GeekBuyingu (usisavači, pametna svjetla,…)

GeekBuying je organizirao zanimljivu rasprodaju za Majčin dan, a osim žena bilo bi dobro da ju pogledaju i muškarci.

Kako tehnologija napreduje, tako se mijenjaju i naši životi. Sve više pomoći stiže u vidu umjetne inteligencije i robota, a najslavniji primjer toga su definitivno Xiaomijevi robotski usisavači. Ponudu ovih spretnih i čistih mališana možete pogledati ovdje, a osim toga smo i pisali o drugoj generaciji Xiaomi usisavača u opsežnijoj maniri pa to možete pročitati ovdje.

>> Xiaomi robotski usisavači – zašto su toliko dobri?

Premda je druga generacija usisavača dobila unaprijeđeni algoritam i dodatnu funkciju pranja vodom, prva generacija ostaje vrlo atraktivna a osobito uz ovako nisku cijenu. Lijepo iznenađenje moglo bi stići na kućni prag vaše žene ili majke, a tjedno usisavanje može postati zadaća koja se dodjeljuje umjetnoj inteligenciji!

Pametno skeniranje i mapiranje prostora omogućuje Xiaomi usisivačima da svoj posao s vremenom obavljaju sve bolje jer su sposobni učiti o prostoru! To je vrlo zanimljivo ne samo kao isporuka pomoći u kućanstvu, nego i kao futuristički primjer tehnologije sutrašnjice.

Roboti i umjetna inteligencija nas zamjenjuju sve više u manualnim radovima, a ljudska odgovornost postaje samo nadzor. Ove usisavače i njihove performanse možete pratiti na mobilnoj aplikaciji, kao i poslati ih u prašnjavi kutak koji im je eventualno promaknuo, tako da uvijek imate kontrolu nad čistoćom svoga doma.

Usisavači nisu jedini način na koji Xiaomi ulazi u naše domove, a u njihovoj šarolikoj i atraktivnoj ponudi ističe se lepeza svjetlosnih tijela, odnosno žarulji, monitora i lampi koje također posjeduju određen stupanj inteligencije i povezivosti s internetom. Xiaomi žarulje imaju integrirane čipove te se mogu povezati na mobitel preko interneta i na taj način preuzimate komande u potpunosti u svoje ruke! Upaliti ili ugasiti svjetlo, ili ga prigušiti ili pojačati, promijeniti svjetlinu ili temperaturu – odabir je u vašem dlanu. Nema više tapkanja po mraku. Izvrsnu ponudu za Xiaomi žarulje naći ćeš ovdje.

Xiaomi je lansirao i noćna svjetla, odnosno pametna svjetlosna tijela koja imaju senzor pokreta te uočavaju kada vam je potrebno osvijetliti put! Prilikom buđenja usred noći zbog odlaska na wc ili po čašu vode, ova lampa uočit će vaše kretanje i upaliti svjetlo kako vam ne bi stradali nožni prsti, najčešće žrtve lošeg sna, noćne nervoze i nesanice. Pronađi ovo svjetlo ovdje.

GeekBuying je ponudio nekoliko Xioamijevih svjetlosnih proizvoda i možete ih pogledati ovdje, a cijene su im vrlo pristupačne. Osim ovih pametnih dodataka kućanstvu, Xiaomi u ponudi ima i medicinska pomagala poput preciznog iHealth termometra ili visokokvalitetnih četkica za zube. Sad je idealno vrijeme za narudžbe kako bi paket stigao na vrijeme za Majčin dan, koji se diljem svijeta tradicionalno obilježava na drugu nedjelju u svibnju što je uskoro.

Iznenadi nekog svog, pokloni Xiaomi, ne možeš pogriješiti! Baci oko na ponudu ovdje i odaberi svoj dar!

>> Klikni i otkrij što ti se sviđa

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Prvi model bežičnog usisavača sa logom Roborock je model H6. Na stranici Geekbuying možete kupiti vrhunski usisavač s posebnim popustom koji ćemo spomenuti u...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Hi-tech

Za što bolju prezentaciju svog najnovijeg flagship modela, Xiaomi je poslao Mi 10 Pro kameru u svemir i snimio nevjerojatne fotografije i video našeg...

Oglašavanje