Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Webshop urcdkey.com nudi originalnu licencu za Windows 10 već od $12

Posljednjih su nekoliko godina licence/ cd ključevi na vrhuncu svoje popularnosti i dnevno se u svijetu prodaje preko milijun primjeraka. Download odgovarajućeg programa ili operativnog sustava dostupan je preko interneta, a instalacijom na računalu implementira se kupljena licenca/ cd ključ u momentu kada vas to program, uredski paket, video igra i slično zatraže.

Zbog lakoće dostupnosti (više nije potrebno fizički otići na mjesto prodaje), jednostavnog načina online plaćanja i povratne informacije u nekih deset do trideset minuta na vaš mail, internet trgovine koje ih prodaju preplavile su internet. Jedna od interesantnijih internet trgovina koje prodaju licence/ cd ključeve je urcdkey.com. Ovaj webshop nastao je 2011. godine te kvalitetom usluge odolijeva tržištu već punih osam godina. U svojoj ponudi nude licence/ cd ljučeve za video igre, operativne sustave, uredske pakete i ostale programe. Podržavaju popularne platforme kao što su Steam, Uplay, Origin, Playstation, Xbox i klasičan PC, a uz dnevne popuste na pojedine licence nude i opciju poklon kartica određenih vrijednosti prema ukusu i budžetu svakog kupca.

Ono što nam je zapelo za oko je vrlo povoljna ponuda licenci/ cd ključeva za operativni sustav Windows 10 Pro i uredske pakete Microsoft Office 2016. i 2019. Windowsi 10 su kao što znamo zadnji Microsoftov operativni sustav koji je predstavljen sredinom 2015. godine i od onda se konstantno nadograđuje i poboljšava. Iako efektivno kombinira snage Windows 8.1 i dobro poznatog Windows 7 jedini problem kod svih Windows sistema je njihova cijena. Cijena licence za Windows 10 Pro nerijetko dostiže punu cijenu i do $200! Uz Windowse jasno ide i Office paket koji sadrži korisne programe kao što su Word, Excel, Outlook i PowerPoint. 

Urcdkey nudi Windowse 10 Professional OEM po cijeni od $11.74 nakon što se iskoristi HR20 kupon (20% popusta). Jednako tako u kombinaciji sa uredskim paketom Microsoft Office 2019 Pro po cijeni od $57.27 nakon što se iskoristi HR20 kupon (20% popusta). Ista kombinacija, nakon također iskorištenog promotivnog kupona HR20 (20% popusta), ali uz Microsoft Office 2016 Pro stoji $33.43.

Licenca/ cd ključ za pojedinačni uredski paket Microsoft Office 2016 Professional Plus uz iskorišten promotivni HR20 kupon (20% popusta) može biti vaš po cijeni od $31.32. Dok uz promotivni HR20 kupon (20% popusta) Microsoft Office 2019 Professional Plus stoji samo $48.32.

Kupovina se obavlja vrlo jednostavno. Registracijom na stranicu trgovine urcdkey.com odaberete prozivod i kliknete na opciju Buy Now (Kupi odmah!). Sljedeći je korak upisivanje promotivnog koda HR20 u predviđeno mjesto (piše opcija Promotion code) te nakon toga kliknuti Apply (Primjeni). Cijena se automatski reducira za vrijednost promotivnog koda koji u ovom slučaju iznosi 20% na sve proizvode. Tada je potrebnuti kliknuti na Submit Order (Podnesi narudžbu). Od nekoliko ponuđenih načina online plaćanja (Visa, PayPal i slično) odaberite onaj koji vam najviše odgovara i s kojim imate najviše iskustva. Nakon plaćanja, licenca/ cd ključ doći će u vaš pretinac elektroničke pošte i možete ga koristiti. Sam proces kupovine vrlo je jednostavan i brz.

Odlična je vijest da trgovina urcdkey.com ima online podršku 24/7 u obliku Ticketa (podnošenja zahtjeva za rješavanje određenog problema) i sustav Live Chata tako da ih u bilo kojem trenutku možete kontaktirati i pitati sve što vas interesira. Korisnička podrška vrlo je ažurno i zasigurno vam neće uskratiti odgovore na bitna pitanja, a pomoći će otkloniti sve poteškoće na koje možete naići prilikom implementiranja licenci.

Također preporučujemo da pogledate cijelu ponudu ove Internet trgovine jer doista imaju zanimljivu i poprilično bogatu ponudu. Ova ponuda neće dugo trajati i dio je sezonskog sniženja, tako da požurite!


POGLEDAJ PONUDU NA URCDKEY.COM!
Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Velika zabrinutost u vezi koronavirusa, svugdje u svijetu, pa i kod nas u Hrvatskoj, dovela je do potrebe za izolacijom i sve većim brojem...

Apps & Software

Nova godina je pred nama, a za mnoge od nas to znači kupovinu novog računala ili bar opremanje računala svježim operativnim sustavom. Prva stvar...

Apps & Software

Keysworlds predstavlja jednog od najvećih svjetskih lidera u distribuciji ključeva za igre. Specijalizirani su za prodaju CD- ključeva, Steam, Origin, Uplay, Battle.net ključeva i...

Akcije

Poslije 14. siječnja 2020 Windows više neće pružati sigurnosnu podršku za računala na operativnom sustavu Windows 7. Ako ste još uvijek korisnik Windows 7...

Oglašavanje