Geekmaxi
Gadget

Osiguraj svoj kućni ili poslovni prostor uz Xiaomijevu kameru (KUPON)

Ako ste tip osobe koja voli sve imati pod kontrolom i na oku, imamo odličnu ponudu za vas.

Xiaomi ima fantastičnu sigurnosu kameru koja snima u 360 stupnjeva, dakle ne može joj promaknuti ništa, i obavijestit će vas o apsolutno svemu.

Ovaj tip kamere je izvrstan ako imate primjerice dijete ili kućnog ljubimca, a usto i puno posla, pa vam je potrebno dodatno oko, ili – kako se kaže – oči i na leđima, kako biste imali sve pod kontrolom i bili spremni reagirati u trenutku.

Xiaomijeva kamera je malih dimenzija i vrlo je kompaktna te se može pričvrstiti i na zid. Neka vas ne zavaraju njene dimenzije a ni cijena, jer se radi o prilično moćnom uređaju za kojeg ponudu na GeekBuyingu možete pogledati ovdje.

Ako vam je pak do sniženja cijene, mi smo se pobrinuli i za to! Prilikom kupovine u košarici je potrebno unijeti kod RFNBUOUB i tada će cijena pasti na 49,99 dolara.

Ova kamera se putem aplikacije povezuje s pametnim telefonom ili tabletom, a može prikazati čak četiri kadra odjednom kako biste pokrili svaki kut u istom trenu i kako ništa što se događa u prostoriji ne bi izbjeglo vašem pogledu. Xiaomijeva kamera stoga je odlično rješenje i za nadzor poslovnog prostora.

Kamera ima dvije leće, odnosno radi se o setu dvije kamere koje snimaju vertikalno i horizontalno u 360 stupnjeva a za pohranu snimljenog materijala potrebno je umetnuti memorijsku karticu kako biste mogli i sačuvati snimak. Podržava, naravno, i noćno snimanje kroz infracrveno svjetlo, te može pokriti površinu do 5 metara dubine.

No, ni to nije sve. Ova kamera može poslužiti i kao interkom, što znači da se preko nje može i komunicirati jer u kućište ima ugrađen i zvučnik i mikrofon! Sve to za 49,99 dolara (kupon: RFNBUOUB)! Saznaj više o Xiaomijevoj sigurnosnoj kameri u webshopu GeekBuying na ovoj poveznici.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh