Geekmaxi
Razno

Ostvarite najbolje rezultate u trčanju uz Reebok Forever Floatride Energy tenisice

Ako volite trčanje i pomicanje vlastitih granica, voljet ćete i nove Reebok Forever Floatride Energy trkačke tenisice koje će vam osigurati još bolje rezultate uz lakši korak i povrat izgubljene energije. Uz njih će trčanje biti lakše, a rezultati bolji. Novitet stiže iz Reeboka, glavnog svjetskog fitness i lifestyle brenda, koji je lansirao novu generaciju tenisica po cijenama pristupačnim svakom džepu.

Ono po čemu se Reebok Forever Floatride Energy trkačke tenisice ističu je najnovija Reebokova Floatride Energy pjena koja se nalazi na središnjici đona i osigurava lak korak i tijekom najintenzivnijih trkačkih aktivnosti. Gornji dio tenisice načinjen je od laganog prozračnog materijala koji drži stopala suhim za vrijeme svih sportskih aktivnosti. Spoj lagane pjene i prozračnog materijala cijenit će svaki trkač koji traži udobnost, fleksibilnost i responzivnost tijekom trčanja.

Generalni direktor Running proizvoda u Reeboku, Scott Daley, najavio je Reebok Forever Floatride Energy tenisice kao jednu novu generaciju tenisica koje će odgovarati svim atletičarima diljem svijeta. Smatra da je njihov proizvod značajna promjena u proizvodnji Reeboka jer trkačima osigurava maksimalni povrat energije uz pristupačnu cijenu.

Ako i vi želite postići najbolje rezultate u trčanju i pomaknuti vlastite granice, Reebok Floatride Energy tenisice možete nabaviti po cijeni od 749,00 kuna u Reebok FitZoni u Arena Centru te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh