Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Ostvarite najbolje rezultate u trčanju uz Reebok Forever Floatride Energy tenisice

Ako volite trčanje i pomicanje vlastitih granica, voljet ćete i nove Reebok Forever Floatride Energy trkačke tenisice koje će vam osigurati još bolje rezultate uz lakši korak i povrat izgubljene energije. Uz njih će trčanje biti lakše, a rezultati bolji. Novitet stiže iz Reeboka, glavnog svjetskog fitness i lifestyle brenda, koji je lansirao novu generaciju tenisica po cijenama pristupačnim svakom džepu.

Ono po čemu se Reebok Forever Floatride Energy trkačke tenisice ističu je najnovija Reebokova Floatride Energy pjena koja se nalazi na središnjici đona i osigurava lak korak i tijekom najintenzivnijih trkačkih aktivnosti. Gornji dio tenisice načinjen je od laganog prozračnog materijala koji drži stopala suhim za vrijeme svih sportskih aktivnosti. Spoj lagane pjene i prozračnog materijala cijenit će svaki trkač koji traži udobnost, fleksibilnost i responzivnost tijekom trčanja.

Generalni direktor Running proizvoda u Reeboku, Scott Daley, najavio je Reebok Forever Floatride Energy tenisice kao jednu novu generaciju tenisica koje će odgovarati svim atletičarima diljem svijeta. Smatra da je njihov proizvod značajna promjena u proizvodnji Reeboka jer trkačima osigurava maksimalni povrat energije uz pristupačnu cijenu.

Ako i vi želite postići najbolje rezultate u trčanju i pomaknuti vlastite granice, Reebok Floatride Energy tenisice možete nabaviti po cijeni od 749,00 kuna u Reebok FitZoni u Arena Centru te kod Reebokovih maloprodajnih partnera: Ferivi Sport, Top Sport i Sport Vision.

Više informacija na https://reebok.hr/floatrideenergy/

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Sjećate li se tenisica koje su podijelile internet? Kakve tenisice vi vidite? Pitajte svoje prijatelje, obitelj i poznanike i zajedno uživajte u ovoj optičkoj...

Future

Svojevrsno "robotsko" egzoodijelo

Apps & Software

Različite fitness aplikacije imaju svoju mračnu stranu

Web & IT

Britanski influenceri pojma nemaju

Oglašavanje