Geek Stuff

Osvoji svijet s WW2 vojnim motociklom na daljinsko upravljanje!

Moj prvi susret s modelarstvom dogodio se kad sam imao 12 ili 13 godina. Na poklon sam dobio model borbenog zrakoplova F-4 Phantom II, kojeg sam morao sastaviti i potom obojati. Kao zaljubljenik u zrakoplovstvo, zaljubio sam se i u taj komad plastike, koji još uvijek stoji na polici s knjigama. Kad si šesti ili sedmi razred, puno se stvari događa oko tebe i zaokupljaju te. Modelarstvo je uskoro palo u drugi plan, zaokruženo tek još jednim sastavljenim modelom, F-104 Starfighter, koji je zasjeo na policu pored F-4.

Baš sam se ta dva zrakoplova sjetio danas, kad sam dobio informaciju da trgovina FunnyRoot ima akcijsku prodaju replike vojnog motocikla iz Drugog svjetskog rata. Igračka kompliciranog imena – CaDa DOUBLE E C51021W – rađena je po istom principu, samo što se kreće po zemlji i to doslovno. Ovaj motocikl, naime, pokreće se pomoću daljinskog upravljača, pa neće završiti na polici kao moji modeli.

Prije toga ga morate, naravno, sastaviti, jer modelarstvo podrazumijeva malo truda i zabave, zbog kojeg su ovakve igračke još zanimljivije. Tu valja pribrojati i vojni element, jer je ova igračka vjerna kopija njemačkog motocikla, kakvog ste mogli vidjeti u valjda svakom filmu koji za tematiku ima Drugi svjetski rat.

U idealnim uvjetima (ravna i čvrsta površina) ovaj motocikl postiže brzinu od 4,7 km/h, pri čemu se može udaljiti i do 30 metara od daljinskog upravljača. Ova izvrsna igračka trenutno košta 47,99 dolara, a više o njemu možete saznati putem niže priloženog linka ili tako što ćete pogledati video.

>> Pogledaj ponudu za ovaj motocikl

Ako vam se svidjelo što ste vidjeli i želite još nešto slično, preporučam da skočite na FunnyRoot i pogledate što CaDa još ima u rukavu. Ondje ćete naći brojne artikle različite tematike, uz još nekoliko ovakvih modela na daljinsko upravljanje. Želim vam puno zabave uz nove igračke!

Komentiraj

Odgovori

Vrh