Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Osvoji svijet s WW2 vojnim motociklom na daljinsko upravljanje!

Moj prvi susret s modelarstvom dogodio se kad sam imao 12 ili 13 godina. Na poklon sam dobio model borbenog zrakoplova F-4 Phantom II, kojeg sam morao sastaviti i potom obojati. Kao zaljubljenik u zrakoplovstvo, zaljubio sam se i u taj komad plastike, koji još uvijek stoji na polici s knjigama. Kad si šesti ili sedmi razred, puno se stvari događa oko tebe i zaokupljaju te. Modelarstvo je uskoro palo u drugi plan, zaokruženo tek još jednim sastavljenim modelom, F-104 Starfighter, koji je zasjeo na policu pored F-4.

Baš sam se ta dva zrakoplova sjetio danas, kad sam dobio informaciju da trgovina FunnyRoot ima akcijsku prodaju replike vojnog motocikla iz Drugog svjetskog rata. Igračka kompliciranog imena – CaDa DOUBLE E C51021W – rađena je po istom principu, samo što se kreće po zemlji i to doslovno. Ovaj motocikl, naime, pokreće se pomoću daljinskog upravljača, pa neće završiti na polici kao moji modeli.

Prije toga ga morate, naravno, sastaviti, jer modelarstvo podrazumijeva malo truda i zabave, zbog kojeg su ovakve igračke još zanimljivije. Tu valja pribrojati i vojni element, jer je ova igračka vjerna kopija njemačkog motocikla, kakvog ste mogli vidjeti u valjda svakom filmu koji za tematiku ima Drugi svjetski rat.

U idealnim uvjetima (ravna i čvrsta površina) ovaj motocikl postiže brzinu od 4,7 km/h, pri čemu se može udaljiti i do 30 metara od daljinskog upravljača. Ova izvrsna igračka trenutno košta 47,99 dolara, a više o njemu možete saznati putem niže priloženog linka ili tako što ćete pogledati video.

>> Pogledaj ponudu za ovaj motocikl

Ako vam se svidjelo što ste vidjeli i želite još nešto slično, preporučam da skočite na FunnyRoot i pogledate što CaDa još ima u rukavu. Ondje ćete naći brojne artikle različite tematike, uz još nekoliko ovakvih modela na daljinsko upravljanje. Želim vam puno zabave uz nove igračke!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Imati igračke za seks već odavna nije neka novost ili nešto strano. Budući da se takvi intimni gadgeti nalaze u rijetkim specijaliziranim trgovinama, ostaje...

Hi-tech

Kad igračke dobiju tech dodir

Gadget

Ovaj kineski Dan samaca jako je dobra stvar; nema trgovine koja nije ponudila kakvu dobru akciju, a kuponi pršte na sve strane. Sad je...

Gadget

Internetska trgovina Cafago jedna je od mnogih koja je pokrenula prodajne akcije za nadolazeći 11.11., pa su nam skrenuli pozornost što sve prodaju ondje....

Oglašavanje