Gadgeti

Ovaj jeftini TV Box idealan je izvor zabave za cijelu obitelj

Zimski dani, a ništa na domaćim TV kanalima? Zima je tek počela, a ako je suditi po prognozama, čeka nas promjenjivo, uglavnom suho vrijeme bez puno snijega. Naš savjet je što prije se oboružati novim izvorima zabave, i zato vam danas želimo skrenuti pažnju na jedan TV Box u ponudi na Cafagu, online trgovini koja je za ovu priliku udijelila i kupon kojim naši čitatelji mogu sniziti cijenu uređaja.

Riječ je o Mini TV Boxu imena TX1, koji spada u jeftinije uređaje u ponudi. Naš savjet bi išao u toj nekoj liniji – TV Boxovi raspršili su se kroz širok raspon cijena, ali za osnovne potrebe, koje su ujedno i najčešće, dovoljan je entry-level model, jer njegove performanse nisu znatno manje od skupljih uređaja, eventualno nude manje funkcija koje, ruku na srce, neće nikome nedostajati. Originalno košta €23,99, ali kuponom CR5682 cijenu spuštate na samo 19,33 eura.

TX1 dolazi s četverojezgrenim procesorom s maksimalnim radnim taktom do 2 GHz i grafičkom karticom Mali-400. Radi se o najisplativijem procesoru u ovom prodajnom segmentu, koji nudi dobru kvalitetu u odnosu na cijenu. Računajte i na Android 7.1 te 1 GB radne i 8 GB interne memorije, koja se može proširiti do 32 GB uz upotrebu odgovarajuće kartice.

>> Pogledaj ponudu za ovaj TV Box i ne zaboravi kupon CR5682

Kupon je iskoristiv još cijelih mjesec dana, a ne morate se bojati niti uvoznih troškova jer oni za ovako male cifre ne postoje. Treba još reći kako s TX1 nećete samo moći gledati filmove u 4K rezoluciji, nego ćete zbog operativnog sustava moći igrati i tisuće igara dostupnih kroz Google trgovinu aplikacijama. Prava stvar za klince u zimi bez snijega!

Komentiraj

Odgovori

Vrh