Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Ovo je najbolja zimska odjeća za klince!

Da je zima – zima je. Jutros sam se probudio na -6 celzijevih i mogu reći da bi mi bilo puno ugodnije da sam ostao u krevetu. Izlazak na takvo vrijeme zahtijeva deblju i topliju odjeću nego inače, osobito za djecu. Zato evo jednog prijedloga, baš za njih.

Dvodijelna kombinacija za zimu (kapa-šal) prava su stvar za klince. U njima ne samo da će djetetu biti toplije, nego će ga učiniti pravim modnim mačkom. Kvaliteta materijala i izrade pritom je neupitna, a sve za smiješnu cijenu od 25 kuna (3,19 eura). Kapa lijepo prijanja uz glavu, pokrivajući pritom uši i spušta se sve do vrata. Ondje se već nalazi topao šal, koji je dovoljno elastičan da se povuče i preko lica, ukoliko je djetetu jako hladno. Namijenjeno je klincima 0-3 godine starosti, bez obzira jesu li cure ili dečki.

A da prilikom šetnje s djetetom mamama i tatama ne bude hladno, imamo i za njih nešto. Slična, samo još elastičnija kombinacija za glavu i vrat ugrijat će vas i pritom lijepo izgledati. Ova je kapa zapravo namijenjena aktivnostima na otvorenome (trčanje, bicikliranje i slično), pa je dio koji ide na lice dovoljno prozračan da se može nesmetano disati, a istovremeno sprječava hladan zrak da udara direktno u lice. Dostupna je u više boja i izrađena od kvalitetnog materijala, a košta samo 38 kuna (5,27 eura).

Ponuda se ne završava na ova dva artikla koja sam spomenuo, nego se u izlogu nalazi još jako, jako puno velikih i malih sitnica, kao stvorenih za pod božićnu jelku. Baci oko na ponudu, možda nađeš nešto pametno.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Kad se rukav jakne pretvori u upravljač

Gadget

Potencijalno rješenje za brige koje ćemo imati u budućnosti

Future

Već su najavili ocjenjivanje građana kao u Black Mirroru, a sad i ovo...

Hi-tech

Treba biti geek i u tekstilnom smislu

Oglašavanje