Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Ovom superjeftinom minijaturnom kamerom gledat ćeš i ondje gdje ne smiješ

Zanimljivih se stvari nađe po internetskim trgovinama. Kamere su, recimo, kudikamo jeftinije negoli u domaćim trgovinama, dok im kvaliteta ni najmanje ne zaostaje. Čest je slučaj da, zapravo, naletite na isti model, koji je u našem izlogu višestruko skuplji negoli ako ga kupite u dalekoj Kini. Postavljati pitanje “tko je tu lud” nema smisla; smislenije je kupiti ono što se nudi za manje novaca. A kad vas pritom pogodi i kupon kojim ćete platiti još manje, ostavit ćete se uopće traženja bilo čega unutar granica vlastite države. Napominjem kako za sljedeća dva gadgeta nećete platiti carinu; da, toliko su jeftina da ne podliježu carinskom postupku.

Quelima SQ11 minijaturna je kamera koju doslovno možete sakriti u dlanu jedne ruke. Originalno košta 16,02 dolara, no uz kupon SQ11TR istu ćete srezati na samo 8,99 dolara. Besramno jeftino, osobito ako se uzme u obzir kako je sposobna snimati video rezolucije 1.920×1.080 točaka. Moguće ju je podesiti da se uključi kad uoči kretanje, što joj je dodatni plus, a nije zgorega reći kako snima i u noćnim uvjetima. Imajte tek na umu kako je pritom optimalna udaljenost oko tri metra.

>> Pogledaj ponudu za mini-špijunsku kameru (i ne zaboravi kupon SQ11TR)

Na kupcu je, doduše, da osigura skladišni prostor za snimke, budući da SQ11 vlastite memorije nema. Za to predviđeni ulaz dopušta memorijske kartice kapaciteta do 32 GB. Iako s kamerom dolazi pripadajući kabel, ugrađena baterija kapaciteta 200 mAh pruža autonomiju od cca. 60 minuta.

Druga pak kamera nešto je veća i pruža više mogućnosti. Cijena je također veća – 19,98 dolara svejedno se prigodnim kuponom IPCamTR spušta na iznimno jeftinih 14,99 dolara. Namjena joj je nadgledanje prostora unutar kuće, a sigurnosni aspekt u tom slučaju mora podrazumijevati i snimanje u noćnim uvjetima – ova mini-kamera to svakako podržava.

Sve što se unutar kuće događa može se pratiti na zaslonu pametnog telefona ili računala, jer podržava WiFi i standardne operativne sustave poput Androida ili iOS-a. Ovo pak podrazumijeva i daljinsko upravljanje kamerom, dakle njeno uključivanje/isključivanje te zaokretanje u željenom pravcu. Memorija također nije uključena u cijenu, nego se valja kupiti odgovarajuća kartica. Podržana je memorija do 64 GB, što u prijevodu donosi punih mjesec dana neprekidnog snimanja videa.

>> Pogledaj ponudu za jeftinu sigurnosnu kameru (kupon IPCamTR)

Kuponi kao takvi vrijede do isteka zaliha ili isteka akcije (još tri dana), stoga povedite računa da ne prekoračite nešto od toga. Dobra kupnja u svakom slučaju.

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

FullHD kamera sa H.264 Video Coding funkcijom, i širokim objektivom dolazi u kompaktnom kućištu, sa originalnim stalkom. Snima 720P HD kvalitete, video i zvučni...

Gadget

U cilju još jedne recenzije, naručili smo WiFi kameru, dobili je i testirali. Sada je vrijeme da napišemo par redaka teksta i predstavimo neobično...

Gadget

Nadzor vlastitog doma danas nije kompliciran kao nekad: umjesto cjelonoćnog bdijenja, cijelu stvar možete povjeriti jednostavnoj, sitnoj sigurnosnoj kameri ugrađenoj u žarulju, a koja...

Gadget

Današnja šetnja kroz trgovinu Cafago rezultirala je s nekoliko zanimljivih gadgeta od kojih svaki ima kupon, a koje ću podijeliti s vama. Možda je...

Oglašavanje