Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Fun & Lifestyle

Paketi puni marihuane plutaju morem oko Dubrovnika

U posljednjih nekoliko dana, na različitim lokacijama akvatorija koje je pod nadzorom Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, pronađena je veća količina paketa marihuane, piše Index.

Paketi su umotani u pvc foliju i objepljeni selotejp trakom, a količina pronađene marihuane, natopljene morem, je 267 kg.

“Paketi su u 11 navrata pronađeni od posade pomorske policije i građana uz obalu otoka Lastova, Mljeta, Korčule i Lokruma. Nakon prvog pronalaska pomorska policija je intenzivirala obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i spriječavanja moguće zlouporabe”, obavijestila je dubrovačka policija.

Policija poziva građane da u slučaju uočavanja sumnjivih paketa o tome obavijeste policiju na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Policija provodi kriminalističko istraživanje, a o pronalsku je obaviješteno nadležno državno odvjetništvo u Dubrovniku.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

ČEŠKA vlada legalizirala je korištenje marihuane u medicinske svrhe. Marihuanu će pacijenti koji boluju od teških bolesti moći dobiti na liječnički recept. Češki liječnici...

Sci

Dileri su ogorčeni jer Zoran Milanović u turneji po sušom opustošenoj Slavoniji nije obišao i uzgajivače marihuane, iako je šteta na njihovim nasadima podjednaka...

Oglašavanje