Geekmaxi
Gadget

Pametni kućni gadgeti na akciji na Geekbuyingu

Trgovina Geekbuying započela je proljetno čišćenje dok se sunce još nije pošteno pojavilo na nebu. U igri su razni kućni pametni gadgeti – ima ih prilično zanimljivih!

Odmah na početku dočekat će vas dnevna ponuda (Daily Deals). Svaki se dan tu nađe nešto drugo. Danas je na repertoaru jeftina kamera koja snima u HD rezoluciji te jako zanimljiva LED žarulja koja imitira efekt plamena.

>> Pogledaj ponudu pametnih gadgeta na Geekbuyingu

Potencijalno zanimljiviji sektor je onaj koji se odnosi na europsko skladište ove trgovine. Prva kartica se odnosi na Španjolsku, ali odande ne dostavljaju za Hrvatsku. Preskočite stoga na njemačko (DE Stock) ili talijansko skladište (IT Stock, jeftinije od njemačkog). Jeftine nadzorne kamere već su standardne u ponudi, ali meni je za oko zapeo Xiaomi električni mop – čisti podove bez imalo muke. Malo jest skuplji ($149,99), ali tko je radio s njim, znat će ga cijeniti.

Puno jeftiniji ali jednako praktičan gadget je Xiaomi pametna noćna svjetiljka. Uključuje se kad senzor primijeti pokret i osvjetljava prostor u kojem je smještena. Vrlo praktično kad usred noći tumarate po kući u potrazi za čašom vode, a osobito ako imate malo dijete koje se noću često budi.

Slijedi kategorija Hot Categories s robotskim usisavačima, čistačima zraka i LED svjetiljkama kojima možete upravljati pomoću vašeg pametnog telefona. Tri su kartice u tom odjeljku, pa provjerite što sve ondje ima.

Na kraju slijedi popis najistaknutijih brendova (Brand Favorites), gdje je se nalazi izbor iz ponude svakog od njih. I tu se nađe jako zanimljivih gadgeta, a pozornost skrećemo na prekidače za svjetlo putem bežične veze u kartici Geekbes.

Ponovno podsjećamo da na ovoj poveznici možete pogledati cjelokupnu ponudu, koja je ograničena vremenom i količinom. Neke stvari su, inače, već pri kraju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh