Geekmaxi
Gadgeti

Pametni sat No. F6 na drastičnom sniženju – uhvati ga na akciji!

Već nekoliko godina unazad pametni satovi kradu svjetla pozornice onim klasičnima, a kako stvari stoje, tako će ostati na duge staze. Gledajući na dobro a jeftino, izbor pada na No.1 kao jednog od najboljih proizvođača koji zadržava pristupačne cijene.

Njihov model F6 stigao je na Gearbest, gdje će od 22. do 29. ovog mjeseca koštati samo 14,99 dolara. Redovna cijena mu je, inače, 40,63 dolara, što će reći da je sniženje drastično. Po toj će se cifri nuditi samo deset komada dnevno pa ćete morati biti jako brzi. U međuvremenu, ako ne uhvatite ovo supersniženje, F6 će koštati $27,99, što je opet puno niže od redovne cijene.

Ovaj pametni sat već samim svojim izgledom daje naglasiti da je namijenjen ljudima koji su aktivni cijeloga dana. Njega zanimaju sport, aktivnost i avanture bijeloga svijeta – može izdržati nevjerojatne temperature i otporan je od početka do kraja, a snažna 350mAh baterija potrajat će do 50 dana. Njime je moguće mjeriti svoj performans i u bazenu, jer podržava rad i na 50 metara pod dubine, što znači da nema problema ni s tlakom, a valjda ni s klorom. Za trkače među vama tu je GPS tracker koji će uredno ocrtati vašu putanju, a osim toga F6 može aktivno sudjelovati i u satu badmintona ili stolnog tenisa, a svoje usluge nudi i u posebnim načinima za planinarenje, bicikliranje i još neke druge stvari, koje možete saznati u priloženom videu.

>> Pogledaj promotivnu akciju na Gearbestu

Povezivanje s pametnim telefonima je nešto što se podrazumijeva, ali svejedno ću napomenuti. Akcija, kao što rekoh, traje tek nekoliko dana, stoga pazite da ga na vrijeme uhvatite.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh