Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Pogledajte kako izgleda novi Resident Evil 3

Nakon što je ovog vikenda procurilo par fotografija iz remake verzije Resident Evil 3, čime smo dobili uvid u grozomorna čudovišta koja nas tamo očekuju, Capcom je sada izdao i novi gameplay video za ovaj nadolazeći naslov.

Klipovi koji su osvanuli na internetu nisu čisti gameplay, već se tu nalaze i međuscene(cutscenes), ali je ovo sasvim dovoljno kako bi se vidjela kvaliteta uložena u izradu remakea trećeg dijela ovog popularnog serijala.

Grafika je na razini one koju smo vidjeli s Resident Evil 2 remakeom, pošto se radi o istom grafičkom engineu, ali je u svakom slučaju posvećeno dosta pažnje na polju rekreiranja protagonista, likova i neprijatelja.

U videu ispod možete vidjeti i Nemesisa kako progoni glavnu protagonisticu, kao i druge probleme s kojima se susreće. Za sada nema novog prikaza gameplaya za Project Resistance, multiplayer moda koji će biti sastavni dio Resident Evil 3.

Resident Evil 2 Remake je odlično prošao kod publike i kritičara, a nadamo se da će tako biti i s trećim djelom koji bi se trebao pojaviti 3. travnja ove godine za PC, PS4 i Xbox One.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Dobra vijest je da možemo očekivati Resident Evil: Village za Sony PlayStation 5 u 2021. godini.

Gaming

Capcom bi do kraja travnja 2021. trebao lansirati 13 proizvoda, odnosno igara koje svrstava “pod 13 različitih artikala”.

Sci-fi

Drugi trailer za Disneyev remake nezaboravne Mulan iz 1998. godine probudit će uspavanu nostalgiju. Nakon srpanjskog prvog trailera, sada je izašao ne samo drugi...

Oglašavanje