Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Pokemon Go će vam dopustiti da uhvatite i trenirate Pokemone

Pokemon Go

Sjećate se sigurno kad ste bili djeca i uživali u Pokemonima? Sigurno još uvijek negdje u vama čuči želja da takav svijet postoji i da se možete natjecati s drugim trenerima, hvatati Pokemone i sudjelovati u borbama.

Pokemon Go

Sve ove godine ste imali priliku prolaziti to iskustvo putem konzola, a sad se čini da je The Pokemon Company odlučio dovesti Pokemone na vaše pametne telefone. Iduće godine, Android i iOS aplikacija zvana Pokemon Go će postati dostupna javnosti koja je čekala desetljeća kako bi se susrela s Pokemonima i trenerima u svijetu oko sebe – i gledala ih kako se bore putem aplikacije za alternativnu stvarnost na telefonu.

Novu aplikaciju će proizvesti Niantic Labs, tvrtka koja je stvorila ARG (alternate reality game) Ingress za Google prije nego su se odvojili od njega nakon cijele Alphabet situacije. Čini se da nova egzistencija Niantica bez Googlea uključuje mapiranje Pokemona na virtualnu mapu tako da možete hodati po gradu i naletjeti na Snorlaxa.

Niantic i The Pokemon Company shvaćaju da će stvarna tehnologija 2016 izgledati kao normalna aplikacija alternativne stvarnosti. Tako da su umjesto guranja te ideje pametno odlučili iskoristiti najdublje želje svakog Pokemon fana i napravili ovu reklamu.

Kako će točno izgledati aplikacija i raditi, možemo samo pretpostaviti. Plastična Poke lopta koju vidite u vidu je stvarna i zove se Pokemon Go Plus – Nintendov doprinos pothvatu. Spojit će se putem Bluetootha na vašu aplikaciju i upozoriti vas kad se nešto događa unutar igre u vašoj blizini. Ako prođete kraj Charmandera na putu na posao i ne gledate u svoj telefon, Poke lopta će promijeniti boju i vibrirati. Također će nekako imati mogućnost hvatanja Pokemona kad aplikacija bude objavljena.

Pokemon Go Plus

Pokemon Go Plus

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Lijenčine svijeta, čujte i počujte

Web & IT

Tko je najbolje nasanjkao korisnike?

Oglašavanje