Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Pokemon Sleep je igrica koja će vas nagrađivati za spavanje

Lijenčine svijeta, čujte i počujte

Kompanija Pokemon je najavila novu aplikaciju/igru zvanu: Pokemon Sleep.
Igrica je najavljena na press konferenciji u Tokiju, a moći će se zaigrati 2020. g. na mobilnim uređajima. Zasad ne postoji pregršt detalja o ovoj vijesti, ali zna se da će igra biti dostupna za Android i za iOS.

Možda je to i svojevrsni odgovor na Minecraft Earth prijetnju koja se nedavno ukazala.

Pokemoni su nekoć bili isključivo dostupni za Nintendo uređaje, no prelazak na pametne telefone se pokazao kao vrhunski potez.

Pokemon Sleep, međutim, ima jedan novi koncept.

“Koncept igre je da se igrači vesele buđenju svakog jutra.” Planiraju, naime, pretvoriti spavanje u zabavu, a dodali su i kako je Snorlax bio glavni savjetnik za ovu igru.

Igra koristi vrijeme provedeno spavajući, ali i podatke o buđenju kako bi stvorila novi oblik gaminga. Kako će to točno funkcionirati – ostaje za vidjeti.

“Igrači će uživati u dobrom snu zajedno sa Pokemonom, a buđenje će za njih biti zadovoljstvo”, najavio je izvršni direktor Pokemona, Tsunekazu Ishihara.
“Ukoliko podaci o spavanju korisnika budu prenijeti na telefon, nešto zabavno će ga dočekati kad se probudi”, najavio je Ishihara.

Pokemon Sleep će skupljati informacije na novom Nintendo uređaju Pokemon Go Plus +. Tijekom dana će se moći koristiti za Pokemon Go, a prije spavanja će ga biti potrebno staviti pored sebe na jastuk kako bi uređaj pratio spavanje te slao informacije na pametni telefon putem Bluetootha.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Snovi predstavljaju bijeg iz stvarnosti i putovanje na posebno mjesto kojem samo vi imate pristup. Ponekad su toliko lijepi da bi ih sanjali svaku...

Apps & Software

Za to nisu krive aplikacije, nego korisnici

Gaming

Sve je počelo s Pokemonima, a sad...

Gaming

Tehnologija proširene stvarnosti u Minecraft Earth igrici

Oglašavanje