Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Popularna flash igrica Kingdom Rush dobila je svoj nastavak

Ponekad uživanje u flash igrama ne zahtijeva da imate skupocjene igrače konzole jer postoje besplatne igre u kojima zasigurno možete uživati i provesti kvalitetno vrijeme. Popularni Kingdom Rush je dobio svoj nastavak Kingdom Rush 2 te će vas oduševiti kao i prva inačica.

Kingdom_Rush_2

Dobrodošli u Kingdom Rush 2 – Frontiers! Ovaj nevjerojatni nastavak je veći nego ikad što stavlja ovu igru kao najočekivaniju među internetskim igrama. Kingdom Rush 2 je zarazna igra koja igračima nudi nove nivoe, nova uzbuđenja te nova osvajanja.

Za sve nove igrače koji će zavoljeti ovu igru princip igre je jako jednostavan. Sve što trebate je da iskoristite svoje trupe i voditi ih u epske bitke. Kroz Vašu avanturu naići će te kroz brojene uzbudljive situacije koje su borbe u podzemlju, borbe s čovjekove-jedaćim biljkama te će te prolaziti kroz egzotične zemlje sa zmajevima. Također će te na svojim putovanjima upoznavati heroje i dobivati više bonusa kroz igru, koji će vam biti od pomoći da porazite svoje neprijatelje.

Znači pripremite se za epske avanture ratovanja s velikom zbirkom raznih magičnih stvorenja koja morate zaustaviti postavljanjem prepreka uzduž strateških mjesta ili točaka koje će vam se naći na vašem putu da obranite svoje kraljevstvo ili porazite neprijatelje. No dobro proučite uputstva prije nego što krenete u borbu. Da bi ste napredovali u idući nivo morate poraziti sve neprijatelje koje će te susresti na tom nivou. Gubite život svaki put kada vas neprijatelj gurne na kraj puta, a što se tiče života za svaki nivo dobivate 20 života.

U ovoj igri postoje i specijalne bonus moći, samo kliknite na ikonicu koja se nalazi u lijevom kutu zaslona. Ako ste možda pomislili da Kingdom Rush 2 – Frontiers! neće zadovoljiti vaše potrebe kao i prvi nastavak, ne brinite se, jer ova igra je jednako dobra kao i prethodna verzija. Tim koji je napravio Kingdom Rush 1 je izvukao sve najbolje i dodao pokoju novu stvar tako da igraći ne bi izgubili ono što su voljeli u prvoj verziji.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje