Gadgeti

Popularni Geekmaxi opet dijeli popuste

Popularna internet trgovina GeeKmaxi i ovog tjedna donosi odlične popuste na kupnju prozivoda te popularne kupone s popustima koje ne želite propustiti. U ovotjednoj ponudi izdvajamo sljedeče proizvode:

Xiaomi JIMMY JV53 bežićni usisavač
Praktičan, ergonomski dizajniran i lak za upravljanje, ovaj usisavač ima snagu od 425 Watta sa snagom usisa od 125AW. Kako posjeduje treću generaciju motora bez četkica i okreće se 100 000 puta u minuti čisti sve od prljavštine i prašine do dlaka i mikotičnih spora. Ugrađena baterija omogućuje mu rad i do 45 minuta, odnosno s jednim punjenjem može očistiti 350 kvadrata vašeg doma. Isto tako na raspolaganju je nekoliko načina rada, a osim podova može se usisavati namještaj, zavjese, madrac i slično. Kako je težak svega 1,46kg može ga se koristiti i jednom rukom.
Cijena za ovaj usisavač je samo 179,99 € uz kupon wSm5NXLE koji donosi 10 € popusta.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

Xiaoda automatska slavina za uštedu vode
Ušteda vode provodi se pomoću načela refleksije infracrvenih svjetala. Kada pružite ruku ispod indukcijske slavine, infracrvene cijevi emitiraju infracrvena svjetla koja će se reflektirati kroz vašu ruku u cijev infracrvenog prijemnika i signal će se obraditi za kontrolu elektromagnetskog ventila za otvaranje vode. Na taj način može se uštedjeti u potrošnji vode. Radni tlak vode je od 0,05 do 0,8 MPa, a radna temperatura vode ispod 75°C. Cijena ovog interesantnog uređaja uz kupon IbCA5QWc iznosi 28,99 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!

Xiaomi Mi Notebook Pro
Ovo fantastično prijenosno računalo radi na moćnom procesoru Intel Core i7 na 4 GHz te 16 GB radne memorije. Diskovnog prostora ima 256 GB i to SSD, a na njemu vas čeka Windows 10. Zaslon je dijagonale 15,6 inča u Full HD rezoluciji, idealan kako za rad, tako i za lako prenošenje iz ureda kući i obrnuto. Ako prilikom kupnje ukucate kupon Mt9gBqEj , bit će vaš za 40 eura manje po cijeni od samo 849,99 €.

POGLEDAJ PONUDU NA GEEKMAXIJU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh