Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Bluetooth slušalice, Huawei pametna narukvica i handheld igrača konzola na popustu!

Na Geekbuyingu je počeo Shopping Festival, ponudu pogledajte na ovom linku, a i mi smo napisali pokoju riječ o tom ovdje. Svakako provjerite. Osim te akcije na popustu su još i poneki drugi proizvodi pa ćemo ih spomenuti u ovom tekstu, a usput i priložiti kupone za još veći popust.

Xiaomi Air 2 Bluetooth 5.0 slušalice

Ove semi-in-ear slušalice spajaju se na vaš uređaj putem Bluetooth 5.0 standarda. Nakon prvog spajanja, kasnije se automatski sparuju s vašim uređajem, a status baterije možete pratiti na ekranu istog. Udaljenost do koje mogu komunicirati s uređajem je do 10 metara. Imaju mogućnost korištenja, naravno, u paru ili solo slušalice. Kontrola glazbe, poziva ili glasovnog asistenta vrši se putem laganih dodira po slušalici. Mikrofon je dual, tj u svakoj slušalici, sa noise reduction tehnologijom.. Trajanje baterije je 4 sata, punjenje je sat vremena, a stand by je 14 sati.

Kupon: 1111GKB05

Cijena: 63.34EUR

Haylou GT2 Bluetooth 5.0 slušalice

Ove Bluetooh 5.0 slušalice imaju 7.2mm dinamični driver koji daje balansiran zvuk između basa, niskih i visokih tonova. Otporne su na prašinu i vlagu, malo kiše ih neće upokojiti, standard vodootpornosti je IPX5. Trajanje baterije je 15 sati, a vrijeme punjenja je 1.5h. U docku za punjenje ugrađen je USB-C kabel koji se izvlači, tako da se ne morate brinuti da ćete ga zaboraviti negdje. Podržavaju XiaoAI,Siri i Google Assistanta, pozivaju se sa tri klika zaredom na slušalicu. Gumbom kotrolirate pozive, glazbu i glasovnog asistenta. Teže 3.7 grama.

Kupon: 3XNWXOEZ

Cijena: 18.04EUR

HUAWEI Honor 5i pametna narukvica

Ova pametna narukvica ima AMOLED touch screen dijagonale 0.95″ na kojem prikazuje razne informacije. Prati vaš rad srca 24 sata uz pomoć HUAWEI TruSeen tehnologije.. Uz to prati i radi analizu vašeg spavanja; trajanje sna, koliko vam treba da zaspete itd. te na osnovu toga nudi personalizirane procjene kako poboljšati vaš ciklus spavanja. Ima 9 sportskih modova, a 5ATM je vodootporna tako da vam je jasno da je jedna od tih aktivnosti i plivanje. Baterija traje do 9 dana sa casual korištenjem, ukoliko koristite sve funkcije, poput analize sna i praćenja razine kisika u krvi, traje do 6 dana.

Kupon: 3YKMRKY9

Cijena: 31.35EUR

RG350 512M/16GB Linux Game Console

Ova handheld konzola dolazi sa 3000 predinstaliranih igara, možete odigrati portove sa PlayStationa 1, Gameboya ili neke stare igre portane sa raznoraznih konzola,računala ili arkadnih mašina. Prikazuju se na IPS ekranu dijagonale 3.5″ rezolucije 320×240 piksela. Sadržaj pogoni procesor radnog takta od 1GHz uz 512MB DDR2 radne memorije. Prostor za skladištenje je 16GB, no proširiv je pomoću microSD kartice. Baterija je 2500mAh, a puni se pomoću USB-C kabela. Ima i HDMI izlaz, a utor za slušalice je standardni 3.5mm. Osim igara, podržava i razne audio i video formate, a možete čitati i eBookove ili PDF i DOC dokumente.

Kupon: 1111GKB05

Cijena: 72.57EUR

>>Geekbuying SHOPPING FESTIVAL 11.11.cijela ponuda

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Prvi model bežičnog usisavača sa logom Roborock je model H6. Na stranici Geekbuying možete kupiti vrhunski usisavač s posebnim popustom koji ćemo spomenuti u...

Biznis

Američko ministarstvo trgovine blizu je potpisivanja novog pravila kojim bi se američkim tvrtkama dozvolio rad s kineskim gigantom Huaweijem na uspostavljanju standarda za novu...

Future

5G olakšava brzo i fleksibilno povezivanje, kako bi se osigurala dijagnostika i liječenje na daljinu.

Hi-tech

Jedna od najvećih telekomunikacijskih tvrtki, kineski Huawei, objavila je da bi njihov potencijalni izlazak iz izgradnje 5G mrežne infrastrukture u Velikoj Britaniji donio štetu...

Oglašavanje