Gadgeti

Povoljno i kvalitetno; Xiaomi lansirao novu generaciju pametnih narukvica Mi Band 3

Dočekali smo i to; Xiaomi je lansirao novu generaciju popularne i jeftine Mi Band pametne narukvice, Mi Band 3.

U odnosu na Mi Band 2, ova narukvica ima veći OLED zaslon i višu rezoluciju te je ugodnija za nošenje. Također, poboljšana je otpornost na vodu pa se s ovom narukvicom može roniti i do 50 metara dubine.

Što se tiče života baterije, stvar je ostala ista – ova narukvica nudi autonomiju do 20 dana. Može se pronaći na GeekBuyingu gdje joj je cijena 44,99 dolara (unesite kod XOHCMFMR prilikom kupovine kako biste ostvarili ovu cijenu).

>> Pronađi je na GeekBuyingu

Za ovaj novac, radi se o izvrsnoj prilici, vodootporna pametna narukvica s praćenjem rada srca i podrškom primanja obavijesti s pametnog telefona, i to još pod brendom Xiaomi, zaista vrijedi uloženih sredstava.

Zaslon je 0,78-inčni OLED panel s rezolucijom 128*80 piksela, a čitava je narukvica kompaktna i puno lakša od pametnog sata, te s manjim zaslonom koji izgleda odlično na zapešću. K tome je i vrlo lagana, s tek 20 grama težine pa ju nećete niti osjetiti na ruci.

Povezuje se putem Bluetooth 4.2 tehnologije i kompatibilna je s Android i iOS operativnim sučeljima.

Nešto skuplja inačica iste Mi Band 3 narukvice dolazi s NFC funkcijom, i iako Xiaomi još nije objasnio kako će se koristiti ova funkcija, vjerojatno je da će biti omogućeno beskontaktno plaćanje (iako bi to moglo vrijediti samo za Kinu, više informacija uskoro).

Baterija koju ima Mi Band 3 ima kapacitet od 110mAh i može podržati do 20 dana rada na jednom punjenju.

Iako je vrlo jeftina, ova narukvica dolazi s velikim brojem sportskih funkcija. Između ostalog, tu je brojač otkucaja srca, brojač koraka te slična mjerenja statističkih podataka poput prijeđene udaljenosti, vremena trajanja aktivnosti, i slično.

Xiaomijeva nova narukvica podržava nekoliko načina rada pa se tako može prilagoditi vašoj aktivnosti, poput trčanja, bicikliranja i hodanja. No, izgleda da u sebi nema ugrađen GPS sustav pa neće moći pronaći vašu lokaciju, a izostanak ove funkcije može dobro objasniti pristupačnu cijenu.

Zauzvrat, Xiaomi je uvrstio opciju postavljanja ciljeva, pa će narukvica zapištati kad ste nadomak ostvarenju zacrtanog, što može poslužiti kao dodatna motivacija u fizičkoj aktivnosti. Tu je i mjerač sna koji će vam reći koliko ste kvalitetno spavali, a to radi tako da mjeri vaša pokretanja u snu.

Također, ako spojite narukvicu sa svojim mobitelom putem Bluetootha, ona vam može prenijeti određene obavijesti, poput primitka poruke (koja se može i pročitati na narukvici), poziva i notifikacija s određenih društvenih aplikacija. Mi Band 3 ima i ugrađeni alarm i vremensku prognozu, a tu su naravno i podaci o satu i datumu.

Više informacija i slika o Xiaomi Mi Band 3 pametnoj narukvici možete pronaći na GeekBuyingu ako pratite ovu poveznicu: http://bit.ly/2Jecj7k.

Komentiraj

Odgovori

Vrh