Geekmaxi
Apps

Predstavljena tipka za predlaganje seksa i Tinder za krave

Tehnologija u službi bizarnosti

Foto: Pixabay

Na crowdfunding platformama mogu se pronaći zanimljivi, ali katkad i bizarni projekti i proizvodi. Jedan je od njih je i LoveSync, tipka, tj. dvije tipke koje služe poboljšanju ljubavnog i seksualnog života parova. Barem tako tvorci kažu.

Za one koji su presramežljivi pitati

Naime, LoveSync je namijenjen za ljude koji žele spolno općiti sa svojim partnerima, ali im to ne žele otvoreno reći. Bilo da je u pitanju sram ili neki drugi razlog oni mogu izbjeći neugodnosti i naprosto – stisnuti tipku.

Postoji, dakako, tipka za svakog partnera pa kad osoba klikne svoju tipku, kojom poručuje da joj je do akcije, mora sačekati odgovor partnera. On/ona mogu jednom brzo kliknuti svoju tipku, čime poručuju da su oni također spremni za seks ili mogu dugo držati tipku te tako odbiti poziv.

Pritiskom na tipku se pali zeleno svjetlo na tipki partnera, a postoji čak i tzv. vrijeme konsenzusa.  Ono može iznositi između 15 minuta i 24 sata. To je vrijeme tijekom kojeg osoba koja je prva kliknula poručuje kako je spremna za seks. Ako se u međuvremenu “ohladi”, dugim pritiskom tipke poručuje partneru da ipak odustaje.

Stočni Tinder – san svakog poljoprivrednika

No dosta o ljudskom seksu. Postoji aplikacija zvana “Tudder” – što dolazi od kombinacije Tinder i udder (vime). Daje mogućnost farmerima da odaberu stoku koja im se svidi. Dakako, za razmnožavanje s drugom stokom.

Nakon biranja ih se usmjerava na web stranicu SellMyLivestock gdje mogu pronaći više fotografija i podataka o životinjama prije nego što se odluče za kupnju.

“Sparivanje stoke online je lakše od nalaženja partnera ljudima, jer postoji velika količina podataka o tim divnim životinjama koji predviđaju kakvi će im biti potomci”, rekao je Doug Bairner, izvršni direktor Hectare Agritecha. On vodi online platformu za prodaju stoke, hrane za životinje te drugih proizvoda.

Tvorci Tuddera, koji je pokrenut baš na vrijeme za Valentinovo, tvrde kako je to prva aplikacija za sparivanje stoke.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh