Geekmaxi
Akcije

Prijenosni M.2 SSD od 128GB-1TB s USB3.1 sučeljem na akciji

Vrijeme (pre)sporih USB flash memorija je uistinu prošlo. Trenutno na tržištu vladaju nadasve pristupačni modeli prijenosnih memorija koje za pohranu podataka koriste jednake čipove kakve ćete naći u modernim računalima ili notebookovima. Poglavito se tu misli na noviji tip SSD tehnologije, naime mSata je zamijenjen standardom M.2, sada taj standard nalazimo i u prijenosnim diskovima sa vlastitim kućištem.

Prednosti novog standarda pohrane podataka se najviše očituju u gabaritima,tj. veličini i težini, a posebice u brzini kojom operativni sustav može čitati i zapisivati podatke sa i na taj tip uređaja.Te prednosti uparene sa USB3.1 standardom čine ove prijenosne memorije izuzetno brzima.

Cijene tih prijenosnih diskova su niske, no sada ih možete učiniti još nižima, pa će tu biti predstavljen jedan uređaj kakav je opisan gore, sa akcijskom cijenom na Geekbuying trgovini uz kupone koje smo vam ponudili niže u članku! Dostava je besplatna.

STmagic SPT31 je prijenosni disk sa M.2 tehnologijom pohrane, SATA3 protokolom i USB3.1 sučeljem za spajanje na vaše računalo, konzolu itd.

Dolazi u kapacitetu od 128GB do 1TB. Brzina kojom čita podatke je 500MB/s, a brzina zapisivanja je 420MB/s.

Teži 40g, a veličine je 7.9 x 2.5 x 0.9cm.

Kućište prijenosnog diska je od metala što ga čini otpornijim na štetu nego standardne USB flash memorije, naravno poboljšava i vizualni dojam.

Uz brzinu i veličinu pohrane podržava i Windows To Go i može donijeti poboljšanje izvođenja igara na konzolama, uz standardni prijenos podataka.

Model od 128 GB dolazi sa cijenom od od $36.99

Link na model od 128GB

Kupon: 3JWXJQM0

Model od 256GB dolazi sa cijenom od $44.99

Link na model od 256GB

Kupon: 3Y66GPHR

Model od 512GB dolazi sa cijenom od $62.49

Link na model od 512GB

Kupon: 3GY1IANW

Model od 1TB dolazi sa cijenom od $102.99

Link na model od 1TB

Kupon: 3ROVPBVF

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh