Gadgeti

Prodaju se kao ludi: ovo su najpopularniji brandovi na Gearbestu

Milijuni ljudi kupuju robu na Gearbestu, koji svoj uspjeh – između ostalog – temelji i na mreži suradnika koji se broje u tisućama. Unazad tri godine profiliralo se nekoliko brandova (a da nisu Davor Šuker) čija je prodaja nadmašila sve ostale. Pogledajmo koji su to!

Xiaomi

Najprodavanija marka na Gearbestu, koja se primarno bavi proizvodnjom pametnih telefona. Tu su još i tableti i sva sila kućanske elektronike, zahvaljujući kojima putem te trgovine mjesečno obrnu 15 milijuna dolara.

Trenutno najprodavaniji uređaj im je mobitel Xiaomi Redmi 4 (osmojezgreni Snapdragon 625, 3 GB RAM, 32 GB ROM), kojeg uz kupon RedmiAS možete kupiti za povoljnih 137,34 dolara.

ILIFE

Drugi po prodaji i deset milijuna kraći od prvog je ILIFE, tvrtka koja se bavi proizvodnjom pametnih usisavača. Zapravo, zanimljivo je kako se takvi proizvodi uspješno nadmeću sa svom silom pametnih telefona, tableta i slične opreme koja dominira internetskom prodajom.

Najprodavaniji uređaj im je ILIFE V5, koji košta 130,24 dolara. Kad ga uključite, usisat će vam kuću uzduž i poprijeko pri čemu je vrlo tih, što će reći da možete i ubit’ oko dok on odrađuje posao kojeg ste prije morali raditi vi.

ANET

Upotreba 3D printera sve je učestalija u praksi, jer pruža puno jeftiniju i jednostavniju izgradnju različitih proizvoda. U rastuću nišu ušli su i kineski proizvođači sa svojim povoljnim proizvodima, a među njima i ANET. Na Gearbestu ostvari 4 milijuna dolara mjesečnih prihoda.

Anet A8 njihov je najprodavaniji proizvod, kojeg možete kupiti za 146,50 dolara ako iskoristite kupon AnetA8Blog. Ukoliko vas zanima ova tehnologija ali joj niste vični, preporučamo da pogledate nekoliko ondje priloženih videa.

CHUWI

Još jedan kineski brand koji svoje ime voli pisati velikim slovima je CHUWI. Drži četvrto mjesto na Gearbestu, ostvarujući 3 milijuna dolara mjesečno.

U nekoliko smo navrata pisali o njihovim tabletima s EU skladišta, koji nude odličan odnos cijene i performansi. Na globalnoj razini najprodavaniji je LapBook, kojeg uz kupon chuwigb3rd1 možete kupiti za 201,44 dolara.

UMI

Peti po prodaji dobro nam je poznati UMI. O njemu ne samo da smo pisali, nego smo ga imali i na recenziji gdje se pokazao u jako dobrom svjetlu. Ovaj proizvođač pametnih telefona i (u manjoj mjeri) konzumne elektronike mjesečno utuče 3 milijuna dolara putem Gearbesta.

Najveći udio u prodaji ima telefon UMI Super (osmojezgreni procesor, 4 GB RAM, 32 GB ROM), kojeg ćete kupiti za 151,08 dolara ako ukucate kupon GBBLOGUMI. Na EU lageru je, nažalost, trenutno rasprodan.

Skrenuli bismo vam pozornost i na model Z Pro, njihov novi model top specifikacija. Jest da je skup – košta 299,99 dolara – ali je zato prava zvijer.

Svi navedeni kuponi i posebne ponude vrijede još relativno kratko, jer Gearbest trenutno časti lijevo i desno povodom trećeg rođendana.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 17. srpnja 2017. at 23:42

    Kupio chuwi vi 10 dual boot i nakon 2 mj baterija se napuhnula. tj, vise nije dobra. negdje u isto vrijeme kupio umi touch na njemu prestala raditi slusalica i pojavile se zute fleke na ekranu. uredjani nisu padali i cuvali su se kao oko u glavi. kvalitetno su izradjeni, ali sto vrijedi kada nema servisa u hr za zamjenu baterije, a o umiu sto sam nasao popravak svega premasuje njegovu cijenu za 3x. tak da ne znam sto reci. ako netko zna di ima kupiti bar baterija za tablet neka javi, jer pretrazio sam sve i nigdje nista nema. necu pljuvati po necijem radu, ali da su bas sjajni-nisu. bolje da su i skuplji, ali da bar potraju neko vrijeme.

    Hvala unaprijed

Odgovori

Vrh