Geek Stuff

Projektor OUKU®Mini pretvorit će vaš dom u kino

Budući da smo ljubitelji dobre slike prilikom gledanja serija i filmova, u stalnoj smo potrazi za adekvatnim uređajem koji će naše omiljene filmove što bolje prikazati.

Na trgovini LightInTheBox naletjeli smo na vrlo povoljnu ponudu za Projektor OUKU®Mini, kojim možete dnevni boravak pretvoriti u mini kino dvoranu.

Između ostalog, možete ga koristiti i za peglanje igara

OUKU®Mini donosi LCD rasvjetu od 3.000 lm i životna vijeka od 50.000 sati te podržava prikaz rezolucije 1.920×1.080 piksela.

Kad smo spominjali dnevni boravak, valja reći kako se ovaj uređaj bez problema može koristiti i u manjim prostorima; udaljenost od zida može biti u rasponu od jednog i pol do šest metara, tako da će odgovarati sve i da ga ugurate u ormar (ok, ovo je malo ekstremno).

>> Kliknite ovdje za više detalja o ovom uređaju!

Isto tako, u njega možete priključiti svu silu kabela jer podržava memorijske kartice, HDMI, USB, VGA i 3-in-1 AV.

Šuma priključaka na ovom projektoru daju mu zaista široku primjenu

Kupiti se može u dvije boje (crna i bijela), dok u izborniku možete birati između nekoliko jezika. Hrvatskog nema, ali tu su engleski, njemački, francuski, španjolski i portugalski. Tu je i kineski, ali to je samo za mazohiste koji s potpuno nepoznatim jezikom i pismom žele koristiti novi gadget u kući.

Koliko košta? 73,99 dolara, što se uz kupon RADINSLITBA spušta na 67,99 dolara. Vrlo povoljna cijena za ovakav tip uređaja, koji obično koštaju (osobito u našim trgovinama) barem dvostruko više.

Komentiraj

Odgovori

Vrh