Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Prva inteligentna četkica za zube nadmašila sva očekivanja u crowdfunding kampanji!

Već smo pisali o prvoj inteligentnoj četkici za zube, Babahu X1, koja je predstavljena na platformi Indiegogo. Ova odlična ideja se očito svidjela ljudima, jer je prikupila pet puta više sredstava od planiranog, što je fantastičan uspjeh za ovakav projekt. Kao i svaka dobra ideja, i ova je u samoj srži jednostavna: stavite četkicu u usta, pritisnete dugme i ostavite umjetnoj inteligenciji da obavi posao umjesto vas.

Tvrtka koja stoji iza ovog zanimljivog proizvoda odlučila je nagraditi sve koji su ih podržali tijekom kampanje – koja je, usput rečeno, još uvijek u tijeku – s besplatnim primjercima Babahu X1. Ako ste zainteresirani, trebate skočiti na Indiegogo i dati svoj obol akciji te podijeliti info o kampanji na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i slično). Postupak je jednostavan: prijavite se na Indiegogo i na njihovoj stranici pritisnite jednu od ikona za društvene mreže.

Ako netko putem vašeg linka na Facebooku dođe na Indiegogo stranicu i podrži akciju, automatski ulazite u nagradnu igru u kojoj možete dobiti neku od sljedećih nagrada:

Babahu X1 inteligentna četkica (3 nagrade)
Paket za odraslu osobu (10 nagrada)
Paket za dvije osobe (15 nagrada)
Obiteljski Babahu paket (20 nagrada)

Postupak je, rekoh, jednostavan. Prijavite se na Indiegogo i skočite do stranice kampanje (na ovaj link, konkretno). Stisnite dugme za neku od društvenih mreža.

Postoji i druga metoda: pronađite dugme za dijeljenje i podijelite ga na društvenim mrežama (po principu kopiraj i zalijepi).

Dobitnici nagrada bit će objavljeni tjedan dana prije kraja kampanje, a i sami možete saznati više informacija o igri na vlastitom profilu.

Kako Babahu X1 funkcionira?

Ova je AI četkica namijenjena kako djeci, tako i odraslima. Zahvaljujući dizajnu u obliku slova U, prilagođava se svakoj čeljusti. Po stavljanju paste na četkicu i umetanju iste u usta, potrebno je tek pokrenuti čišćenje.

Babahu X1 čisti zube dvanaest puta učinkovitije negoli je to slučaj s klasičnim četkicama i za samo 20 sekundi ih u potpunosti očisti. To vas, doduše, neće riješiti čišćenja dugog nekoliko minuta jer je ono uvjetovano sastojcima u pasti za zube. Svejedno, ruke su u potpunosti slobodne, pa dok četkica radi svoje, vi možete, recimo, pogledati što ima na TV-u ili skuhati kavu.

Ono po čemu se ova četkica najviše ističe jest inovativni računalni algoritam, koji prepoznaje i kartira unutrašnjost vaših usta, precizno se prilagođavajući otisku vaše čeljusti. Isto tako, prepoznaje radi li se o ustima djeteta ili odrasle osobe, prilagođavajući intenzitet svog rada dobi osobe koja ga koristi. Dječja verzija ima ugrađen alarm, koji se oglašava kako bi podsjetio dijete da je vrijeme za pranje zuba.
Veliki plus je i podrška za bežično punjenje, što itekako olakšava i pojednostavljuje korištenje ovog odličnog gadgeta.

>> Pogledaj uvjete za kampanju i osvoji svoj besplatni primjerak!

Crowdfunding kampanja i dalje traje

Kao što ste već mogli zaključiti, kampanja je i dalje u tijeku, bez obzira na prikupljena sredstva. Možete se i dalje prijaviti putem ovog linka, čime se pruža mogućnost sudjelovanja u gore navedenoj nagradnoj igri. Redovna cijena Babahu X1 bit će $99 za odraslu osobu, $89 za dijete i tako dalje. Zanimljivo je kakvi se sve pomaci mogu napraviti na naizgled običnim, bezličnim stvarima, zar ne?

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Do kraja lipnja posao će izgubiti 50 novinara na ugovor, dok će tim stalno zaposlenih novinara ostati raditi.

Web & IT

Ako tražite posao tijekom ovih teških vremena, LinkedIn vam možda može pomoći. Microsoftova društvena mreža predstavila je AI alate koji vam mogu pomoći i...

Future

Biste li i vi pristali na seks s robotom?

Hi-tech

Huawei, predvodnik u razvoju ključnih tehnologija poput 5G-a i umjetne inteligencije, usmjeren je na razvoj konkretnih rješenja koja korištenjem naprednih tehnologija mogu pomoći u...

Oglašavanje