Geekmaxi
Gadgeti

QS80 je povoljna pametna narukvica za aktivne geekove

Zanimljivo je promatrati kako klasični satovi polako, ali sigurno odlaze u povijest. Nekoć neizostavan modni detalj, kronometar posustaje u trci pred jednostavnim pogledom na zaslon pametnog telefona ili, pod zadnje, pametnih satova ili pak pametnih narukvica.

Ove su praktične, jeftine i lako dostupne. Baš jednu takvu, pristupačnu i jeftinu pametnu Fitness narukvicu imena QS80 prodaje Tomtop po akcijskoj cijeni. S originalnih 28,41 dolar cijena je trenutno kliznula na 16,99 dolara.

Ova je narukvica spoj više elemenata: klasičnog sata, budilice, monitora otkucaja srca, tlakomjera, monitora udjela kisika u krvi, pedometra te mjerača potrošnje kalorija.

Valja istaknuti kako je QS80 kompatibilan s Android i iOS operativnim sustavima, pa ga pomoću odgovarajuće aplikacije možete sinkronizirati sa svojim pametnim telefonom te tako još lakše pratiti napredak na fitnesu, trčanju i općenito fizičkim aktivnostima.

Osim toga, upozorit će vas na dolazeće pozive, poruke, obavijesti na Messengeru, Twitteru, Facebooku i drugim mrežama i aplikacijama za komunikaciju. Ugrađena baterija jamči 3-5 dana autonomije, dok će na čekanju potrajati i puni tjedan.

>> Pogledaj ponudu za ovu pametnu narukvicu

QS80 posjeduje i certifikat IP67, što znači da je otporan na vodu i prašinu: neće biti nikakvih posljedica po njega ukoliko ga poprskate vodom ili pak nakratko uronite u istu, što je dobrodošla vijest za sve kojima treba ovakav uređaj, a vode aktivan život. Prilike da ga kupite imate još nešto više od tri dana, nakon čega se cijena vraća na originalnu vrijednost.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh