Gadgeti

Rasprodaju se laptopi, uzmi svoj za manje od stotinu dolara

Na trgovini Geekbuying organizirana je rasprodaja notebooka kompanije T-Bao, još jedne kineske kompanije koja je cjenovno kudikamo prihvatljivija negoli tradicionalni proizvođači poput HP-a.

Uvjerljivo najjeftiniji među njima je notebook Tbook X7, kojeg možete kupiti za 99,99 dolara. Pokreće ga Intelov Baytrail Z3735F, kojeg prate 2 GB radne memorije te 32 GB one za pohranu. Valja reći kako postoji i suplja opcija sa 64 GB diskovnog prostora. Isti se notebook nudi za jedan dolar više, koliko ćete platiti ako uz njega uzmete i odgovarajući set naljepnica za tipkovnicu.

T-Bao ima i ozbiljniju konfiguraciju, a krije se iza imena Tbook Air. Ono podrazumijeva 12,5-inčni zaslon, Intelov procesor Celeron N3450 te izvrsnih 4 GB radne memorije. Diskovnog prostora ne nedostaje zahvaljujući SSD ROM-u od 128 GB, koji ujedno jamči brzo podizanje operativnog sustava. I u ovom slučaju vrijedi da, ako platite dolar više, dobit ćete odgovarajuće naljepnice za tipkovnicu.

Za nešto više od tisuću kuna (159,99 dolara) u prilici ste kupiti laptop s Full HD ekranom dijagonale 15,6 inča. T-Bao Tbook R8, kako mu je ime, ističe se procesorom Cherry Trail Z8350, dok je radne memorije 4 GB. I u ovoj varijanti dolazi SSD disk, i to kapaciteta 64 GB. Ako ste voljni potrošiti dolar više, tipkovnica će zaživjeti u hrvatskoj inačici putem naljepnice.

>> Pogledaj ponudu laptopa na trgovini Geekbuying

Ostatak ponude krije notebookove iz serije Pro te Tbook4, no i ovdje nabrojani su više nego dobar izbor za domaći džep. Imajte na umu da prodaja jako dobro ide.

Komentiraj

Odgovori

Vrh