Geekmaxi
Akcije

Rock Gravity automobilski držač za mobitel na posebnom popustu

Napravljen od izdržljive aluminijske legure, Rock Gravity automobilski držač za mobitel maksimalno je prilagođen potrebama vozača. Rotacije podloge je punih 360 stupnjeva, a držač se može namjestiti prema želji vozača. Uređaj nudi najbolju stabilnost te nesmetano korištenje prilikom vožnje po neravnim terenima, i ne pomiče se u slučaju jačeg kočenja.

Ovaj interesantni držač pametnog telefona Rock Gravity za automobile pronašli smo na AliExpressu, a njegova je cijena $10,99.

Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu moguće je i puniti uređaj koji je na stalku, pa ćete na raspolaganju imati svu potrebnu energiju da biste mogli ostati fokusirani na ono što radite. Baza je podignuta kako bi omogućavala rad u uspravnom položaju uređaja te prikaz dolaznih obavijesti tijekom punjenja. Ugrađen dvostruki uspravni način rada omogućuje vertikalni i horizontalni prikaz vaših omiljenih multimedijskih sadržaja, uključujući i videozapise.

Kompatibilan je u potpunosti sa svim uređajima, a korištenje tijekom vožnje zasigurno će biti jedno od boljih iskustava.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh