Geekmaxi
Geek

S Megawheels hoverboardom kao božićnim poklonom ne možete pogriješiti

Trgovine jedva dočekaju kakav blagdan, praznik ili festival kako bi okitile svoje proizvode prigodnim akcijama. Eh, pa – koliko ima do Božića? Brojni već sada počinju razmišljati o tome što bi članovi njihovih obitelji i drugi voljeni htjeli pronaći ispod bora. Na AliExpressu božićna rasprodaja započinje u kategoriji hoverboarda, što je uistinu zanimljiv izbor koji se naprosto mora preporučiti, tako da vijest o ovoj akciji rado širim dalje.

Hoverboard se predstavlja pod još jednim imenom – samobalansirajući skuter – a riječ je o inteligentnom prijevoznom sredstvu, odnosno prijenosnom i punjivom skuteru koji je pogonjen na bateriju, a kontroliraju ga sila gravitacije i um “šofera”. Obično hoverboardi imaju dva kotača, jedno sa svakog kraja, te dvije pedale među kotačima na kojima vozač stoji svojim nogama i koje imaju ugrađene žiroskopske, senzorske uloške.

Hoverboard je izvrsna opcija za kratak đir po kvartu, odlazak do dućana i slično, a iskustva korisnika ukazuju na to da je najzgodniji za udaljenosti od jednog do pet kilometara, više od tog bi vjerojatno bilo previše zahtjevno za noge koje se umore od održavanja balansa i smjera, a i baterija, naravno, ima svoju gornju granicu.

>> Naruči svoj hoverboard odmah!

AliExpress u božićnoj ponudi ima hoverboarde kompanije Megawheels, dakle jednog od najboljih i najpoznatijih proizvođača hoverboarda na svijetu. Njihovi modeli razlikuju se svojom veličinom, pa tako u ponudi imaju modele od 6,5 inča, 8 inča, 8,5 inča te 10 inča. Megawheels je svoje hoverboarde poslao na američko i njemačko skladište, odakle su narudžbe otvorene i za Hrvatsku. Proizvodi su prošli sigurnosne testove te su certificirani CE, TUV i RoHS certifikatima u Njemačkoj i UL2272 certifikatom u Sjedinjenim Državama.

Što se cijena tiče, 10-inčni TW04, primjerice, sada se  može nabaviti po cijeni od 202,99 dolara, a 6,5-inčni TW01, o kojemu smo pisali u nekoliko navrata (primjerice ovdje, i ovdje), samo 159,99 dolara.

Ako svoju narudžbu na AliExpressu dopunite još kakvim gadgetom ili drugom intrigantnom jedinicom iz ponude, i ako vaša narudžba pritom prijeđe prag od 300 dolara, trgovina vam nudi dodatni popust od 15 dolara, što biste možda bili voljni iskoristiti. Pošiljci s njemačkog skladišta trebat će do 21 dan da stigne do vašeg praga, stoga se zaista radi o pravom času da krenete s naručivanjem i izbjegnete strku – sjetite se samo onih nervoznih predbožićnih obilazaka trgovina – zaobilaženje istih mogao bi biti poklon vama. 🙂

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh