Geekmaxi
HiTech

Samsungov preklopnjak odgođen zbog blamaže

Prvi mačići…

Foto: YouTube

Galaxy Fold je novo mobilno čudo iz Samsunga. Preklapa se i najvjerojatnije predstavlja budućnost pametnih telefona. Na tu budućnost ćemo možda ipak malo trebati pričekati.

2 tisuće dolara vrijedan smartfon je već testiran od strane tech novinara i stručnjaka. U tom grmu i leži zec. Mobitel je, naime, naišao na prilično mlake recenzije, a evo i zašto.

Tijekom korištenja je uslijedila jedna digitalna nezgoda – pucanje. Razlog tome je što novinari, kojima je upravo posao recenziranje mobitela, nisu shvatili da ne smiju uklanjati tanku foliju omotanu preko zaslona.

Međutim, ukoliko oni nisu to mogli shvatiti, nije suludo za pretpostaviti da ni većina novih kupaca to ne bi shvatila.

To sve na stranu, treba li mobitel od skoro 2 tisuće dolara završiti kao pokvaren samo zato što je odvojen sićušni sloj zaštitnog premaza?

Foto: Twitter

Samsungov glasnogovornik je poručio preko medija da će istražiti probleme s ekranom Folda. Najvažniji dio izjave kompanije kaže:
“Ograničen broj ranih Galaxy Fold uzoraka je dostavljen medijima na pregled. Primili smo nekoliko recenzija o ekranu na dostavljenim uzorcima. Temeljito ćemo pregledati te uređaje kako bismo utvrdili uzrok problema.”

Ova nezgoda je možda vratila sjećanje na Samsungove nevolje s Galaxy Note 7 iz 2016. koji je morao biti povučen zbog svoje zapaljive prirode. To je korejskog diva stajalo dvoznamenkast broj milijardi dolara, a ostaje za vidjeti kako će se ovaj incident odraziti na sve.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh