Gadgeti

Scanbox pretvara vaš pametni telefon u skener


Ako imate potrebu skenirati dokument, sliku ili 3D objekt, a niste u blizini računala, Scanbox vam omogućuje da iskoristite svoj pametni telefon u istu svrhu.

Izrađen od izdržljivog laminata, Scanbox se vrlo brzo i jednostavno može iz debljine koverte pomoću magnetnih držača pretvoriti u četvrtasti kartonski skener. Dok u podnožje širine A4 papira stavljate dokument za obradu, na gornju stranu postavljate svoj telefon s prethodno instaliranom aplikacijom za skeniranje u za to predviđeni okvir.

„Scanbox je jednostavan za upotrebu, pristupačan i potpuno prijenosan uređaj za skeniranje koji koristi kameru vašeg pametnog telefona za snimanje nevjerojatno kvalitetnih snimaka. Jednostavan je za postavljanje i pakira se u tanku formu kako bi jednostavno stao u vašu torbu“, kazali su dizajneri Scanboxa Phil Bosua, Ben Hillier i Luke Allen za geaky-gadgets.com.

Autori su na portalu Kickstarter objavili da trebaju pomoć u obliku 12 500 američkih dolara kako bi mogli krenuti u proizvodnju za komercijalnu upotrebu, a potrebna sredstva prikupili su devet sati prije isteka zadanog roka. Na istom mjestu pogledajte i video.

Komentiraj

Odgovori

Vrh